Σάσα Μπάρον Κοέν: Η απάντηση μετά τα σχόλια της Ρέμπελ Γουίλσον ότι την απειλεί - Είναι όλα ψέματα, δηλώνει

Σάσα Μπάρον Κοέν: Η απάντηση μετά τα σχόλια της Ρέμπελ Γουίλσον ότι την απειλεί - Είναι όλα ψέματα, δηλώνει

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει δημόσια «τεράστιο μαλ...»

cohen-wilson
Η Ρέμπελ Γουίλσον ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο Σάσα Μπάρον Κοέν προσπάθησε να σταματήσει την κυκλοφορία των επερχόμενων απομνημονευμάτων της με τίτλο «Rebel Rising».

Στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, η Γουίλσον αναφέρει πως μέσα μιλάει για έναν «τεράστιο μαλ...» και όπως αποκάλυψε τις προάλλες πρόκειται τον Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος όπως είπε, την απειλεί.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν μαζί στο «The Brothers Grimsby» το 2016. Η Γουίλσον δεν έχει διευκρινίσει τι ακριβώς γράφει για τον ηθοποιό στο βιβλίο της, όπως φαίνεται όμως θα σχολιάζει τη συνεργασία τους.

Εκπρόσωπος του Μπάρον Κοέν είπε στο CNN ότι οι ισχυρισμοί της ηθοποιού είναι ψευδείς: «Αν και εκτιμούμε τη σημασία του να μιλάμε ανοιχτά, αυτοί οι αποδεδειγμένα ψευδείς ισχυρισμοί αντικρούονται ευθέως από εκτενή λεπτομερή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων εγγράφων, κινηματογραφικών πλάνας και μαρτυριών από τους παρόντες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή του The Brothers Grimsby».


Τι είχε προηγηθεί
Πριν από μια εβδομάδα, η Ρέμπελ Γουίλσον έκανε λόγο για έναν «τεράστιο μαλ...» για τον οποίο γράφει στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «Rebel Rising». Τις προάλλες
, με story της στο Instagram η ηθοποιός αποκάλυψε σε ποιον αναφέρεται, μιας και όπως είπε, την απειλεί. Η ίδια αποκάλυψε ότι ο εν λόγω διάσημος είναι ο κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας, Σάσα Μπάρον Κοέν.
rebel333

Στο story της, η Γουίλσον ανέφερε: «Δεν θα εκφοβιστώ ούτε θα με φιμώσουν ακριβοπληρωμένοι δικηγόροι και μάνατζερ δημοσίων σχέσεων. Ο "μα..." για τον οποίο μιλάω σε ένα κεφάλαιο του βιβλίου μου είναι ο Σάσα Μπάρον Κοέν».

«Γράφω το βιβλίο τους τελευταίους 18 μήνες γιατί όταν γράφω, πρέπει να είμαι εντελώς μόνη μου και απομονωμένη» δήλωσε τις προάλλες η κωμικός, ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας στο People. «Απλώς ήταν αυτό το μυστικό πράγμα που έκανα μόνη μου εδώ και 18 μήνες. Είναι τόσο συναρπαστικό τώρα που τελείωσε» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός είπε ακόμη ότι «υποτίμησε» πολύ πόση προσπάθεια θα χρειαζόταν.

Το βιβλίο ακολουθεί την καριέρα της Ρέμπελ Γουίλσον στο Χόλιγουντ από την αρχή.
«Όταν ξεκίνησα την υποκριτική για πρώτη φορά στην Αυστραλία και μετά στο Χόλιγουντ, υποδυόμουν λίγο την περσόνα του εαυτού μου. Είσαι εσύ, αλλά μερικές φορές είναι λίγο υπερβολικό για τα κωμικά εφέ ή λίγο διογκωμένο» είπε.

Κλείσιμο
Τόνισε ακόμη ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονταν που τη συναντούσαν και ανακάλυπταν ότι δεν μοιάζει με τους θρασύδειλους χαρακτήρες που υποδύεται στην οθόνη.

«Αυτό ήταν το πρώτο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω» είπε και πρόσθεσε: «Πολλοί άνθρωποι σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι έχω πτυχίο νομικής ή ότι έζησα έναν χρόνο στην Αφρική».

Ειδήσεις σήμερα:

19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο στην Κυψέλη - Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Βίντεο σοκ από Βαλτιμόρη - Πλοίο έπεσε στη γέφυρα Francis Scott Key προκαλώντας την κατάρρευσή της

Από την άνοδο στην πτώση: Πώς πήρε ο Παπαλέκας τη βίλα Βωβού στο Ψυχικό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης