Λάκης Λαζόπουλος: Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει o Γιώργος Λιάγκας - Η απάντηση του δημοσιογράφου

Λάκης Λαζόπουλος: Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει o Γιώργος Λιάγκας - Η απάντηση του δημοσιογράφου

«Με έχει καλέσει ο ίδιος, αλλά δεν θέλω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

lazopoulos-liagkas
Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη 12 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την άποψή του για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικά, τόνισε: «Μπορεί να λέει ο καθένας ό, τι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ό, τι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα που έχουν ήδη, που το έχουν τρεις ώρες τη μέρα κι εγώ το έχω 20 λεπτά κάθε εβδομάδα και όχι στην τηλεόραση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czrlqyaqqbax)

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ό, τι θέλει. Τη συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει. Με έχει καλέσει ο ίδιος, αλλά δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Λάκη Λαζόπουλο
Πάνω, στις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως δεν είναι εμμονικός, δεν ασχολείται με τον Λάκη Λαζόπουλο συνεχώς και πως κάνει την κριτική του σε όλους ανεξαρτήτως.

Καταρχάς, υποστήριξε: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Και προφανώς ο Λάκης Λαζόπουλος που έχει υπάρξει στο παρελθόν ο πιο δημοφιλής Έλληνας. Στις δημοσκοπήσεις που γινόντουσαν στο παρελθόν, το διάστημα τότε που είχε την τεράστια τηλεοπτική του επιτυχία, έβγαινε ως ο δημοφιλέστερος των Ελλήνων. Και όχι αδίκως, ήταν πάρα πολύ αγαπητός. Και ακόμα είναι, μαθαίνω ότι πάει πολύ καλά το θεατρικό του».
Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Λάκη Λαζόπουλο
Κλείσιμο

Επίσης, συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είμαι εμμονικός. Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω “σήμερα θα βρίσω τον Λαζόπουλο, αύριο βρείτε μου κάτι να τον ξαναβρίσω” αυτό είναι εμμονή. Μπορει πολλές φορές στη σάτιρα αυτό να πουλάει. Κάποτε ο κύριος Λαζόπουλος ασχολείτο συνέχεια με τη Μιμή Ντενίση, αυτό πούλαγε. Τώρα μπορεί να θέλει να ασχολείται με εμένα. Εγώ κάνω κριτική, όπως κάνω σε όλους, με αφορμή κάποιες πράξεις, κάποια λεγόμενα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στη συνέχεια: «Είπε ο άνθρωπος ότι τον έχουν καλέσει από την εκπομπή. Δεν τον έχω πάρει εγώ, προφανώς τον έχει πάρει η Μαίρη Αρώνη, δεν το ξέρω, αλλά για να το λέει, αλήθεια θα είναι. Στο παρελθόν έχουμε κάνει συνεντεύξεις και ωραίες συνεντεύξεις. Προφανώς τον έχουν καλέσει οι συνεργάτες μου για συνέντευξη κι εγώ θα ήθελα. Δεν είναι κακό που δεν θέλει. Εγώ τώρα να πω κάτι κακό και να απαντήσω για να γίνω σίριαλ τηλεοπτικό με τον Λάκη Λαζόπουλο, δεν το κάνω. Δεν είπε κάτι που να είναι άξιο σχολιασμού, τουλάχιστον σε ό, τι με αφορά, για να κάνω σίριαλ Λιάγκας εναντίον Λαζόπουλου κλπ… Αυτό είναι εμμονικό κι εγώ δεν έχω εμμονές».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Κι εγώ, όπως και εσύ Λάκη μου στο παρελθόν, κρίνομαι καθημερινά από τον κόσμο που είναι ο τελικός κριτής όλων. Καλά κάνεις και έχεις την άποψή σου, αλίμονο αν δεν έχεις εσύ. Εγώ δεν πρόκειται σήμερα να τη σχολιάσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Επικοινωνιακό Βατερλώ για το παλάτι με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ - Το πρόσωπο που ίσως «γυρίσει την παρτίδα»

Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε - Ερευνούν το ενδεχόμενο δολοφονίας

Με Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα παλιά έκλεισαν οι εργασίες της εξεταστικής για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης