Ματίνα Νικολάου: Δεν ήταν στα πλάνα μου η τηλεόραση, έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Νίκο Μουτσινά

Ματίνα Νικολάου: Δεν ήταν στα πλάνα μου η τηλεόραση, έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Νίκο Μουτσινά

«Στην παρέα έχω μια τρέλα που ο Νίκος την ανακάλυψε κι εγώ αφέθηκα» είπε για τον ρόλο της «Βάνιας» στο «Καλό Μεσημεράκι»

matina-nikolaou__1_
Η Ματίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν μαζί στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» κι αρχικά, ανέφερε για τον ρόλο της «Βάνιας» στο «Καλό Μεσημεράκι»: «Δεν ήμουν σίγουρη για αυτό που πήγαινα να κάνω με τη Βάνια, χαίρομαι που έμεινε στον κόσμο έτσι ευχάριστα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czlkhy8ne3i1)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την εκπομπή που παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν ήταν στα πλάνα μου η τηλεόραση, γνώρισα όμως τον Νίκο Μουτσινά και με έβαλε μέσα σε αυτό. Του έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Εγώ είμαι πιο συντηρητική και μαζεμένη. Στην παρέα όμως, έχω μια τρέλα που ο Νίκος την ανακάλυψε κι εγώ αφέθηκα».

Όσο για τη μητρότητα, είπε: «Ο γιος μου είναι 16, με μία καλή εφηβεία. Δεν έχω προβληματιστεί ούτε στιγμή. Προβληματίζομαι για πολύ απλά θέματα, δεν έχει προκύψει ένα μεγάλο πρόβλημα, είτε σε αυτόν, είτε με τους φίλους του. Είναι όλα κανονικά».


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης