Κατερίνα Λέχου: «Από παιδί θεωρούσα ότι δεν είμαι όμορφη, έδινα βαρύτητα μόνο στη δύναμη του νου»

Κατερίνα Λέχου: «Από παιδί θεωρούσα ότι δεν είμαι όμορφη, έδινα βαρύτητα μόνο στη δύναμη του νου»

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη

katerinalexou
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου και αναφέρθηκε στην καριέρα, την οικογένειά της και τον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη.

Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Dot. κι αρχικά, αναφέρθηκε στην οικογένειά της κι ειδικότερα, στη μητέρα της.

«Δεν ένιωσα ποτέ, ούτε μικρότερη, ότι κάπου έχω ξεφύγει. Είχα εξαιρετική παιδεία από το σπίτι μου και με βοήθησε. Το οφείλω κυρίως στη μαμά μου αυτό. Θα ήθελα να μη μοιάζω τόσο στη μητέρα μου ως χαρακτήρας, είναι λίγο καταθλιπτική, "βαριά" γυναίκα. Δεν έχει καν χιούμορ. Βλέποντας τους γονείς σου, μπορείς να λύσεις και τα δικά σου προβλήματά, τι να αποφύγεις και τι να δουλέψεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όσο για τις δύο αδερφές της, η Κατερίνα Λέχου δήλωσε: «Όταν είσαι το μεσαίο παιδί, μεγαλώνεις λίγο ερήμην. Βέβαια, μαθαίνεις να είσαι αυτάρκης κι αυτό είναι καλό. Εμένα, η συμπίεση που βίωσα ως παιδί, δεν μου επέτρεπε να εκφραστώ, έψαχνα να βρω πώς να συνομιλήσω με αυτόν τον κόσμο. Νομίζω ότι έγινε με την επιλογή του επαγγέλματός μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjubfjup6kqx)

Όπως είπε στη συνέχεια, από πολύ μικρή δεν πίστευε καν ότι είναι όμορφη, οπότε έδινε βαρύτητα στο μυαλό της.

«Από παιδί δεν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη και ποτέ δεν ασχολούμασταν με αυτό στην οικογένεια. Για εμένα υπήρχε μόνο η δύναμη του νου κι εκεί δίναμε βαρύτητα. Δεν μου άρεσε να με θέλουν για αυτό που φαίνομαι και από μια μεριά νομίζω πως εγκλωβίστηκα αρκετά σε αυτό. Στα 30 μου, άρχισα να αποδέχομαι τα κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου», δήλωσε και πρόσθεσε πως έχει νιώσει τον ανταγωνισμό στον χώρο της εργασίας της, όμως φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. «Όχι γιατί είμαι καλή, αλλά γιατί είμαι έξυπνη, θέλω συμμάχους», εξήγησε.

Κλείσιμο
Αναφορικά με το φλερτ που δέχεται, ανέφερε πως η χυδαιότητα μπορεί να τη βγάλει εκτός εαυτού. «Όταν κάποιος μου λέει ότι δεν του αρέσω, το θεωρώ πολύ τίμιο. Είμαι ευθύς άνθρωπος γενικότερα και όχι ψεύτρα. Όταν κάποιον δεν τον θέλω, το δείχνω. Ο κόσμος γενικά, με θεωρεί σκληρή, εγώ θα έλεγα ότι είμαι πειθαρχημένη. Στην καθημερινότητά μου δεν είμαι τόσο απαιτητική με τον εαυτό μου, χαλαρώνω», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη.

«Ο γάμος θέλει αφοσίωση κι εγώ είμαι εκεί. Ο Μάνος έχει πολύ καλύτερη ματιά από εμένα τις περισσότερες φορές, αλλά ποιος τον ακούει. Εγώ λέω τη γνώμη μου μία φορά και δεν έχει νόημα η επανάληψη, τη λέω μια φορά και ξέρω πως με ακούει. Ο άνθρωπος που επιλέγουμε σε κάθε φάση της ζωής μας είναι ο καθρέφτης μας τη δεδομένη στιγμή. Εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, αφού ήμουν κι εγώ σε έναν βαθμό ίδια με εκείνους. Αυτό που με εκνευρίζει στον Μάνο είναι ότι δεν μιλάει πολύ, ενώ εκείνο που τον εκνευρίζει σε εμένα είναι ότι είμαι νευρική», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα:

Οι Ρώσοι χτύπησαν καταφύγιο σε σχολείο στο Λουχάνσκ - Φόβοι για δεκάδες νεκρούς

Γράμμα για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα «έκρυβε» ο Θερμαϊκός

Συνέδριο ΝΔ: Δείτε live τις εργασίες της τρίτης και τελευταίας ημέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης