Ο ηθοποιός σε παράστασή του τραγούδησε «σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό.
Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε το γεγονός, λέγοντας: «Η τέχνη είναι το τελευταίο πράγμα που μας έχει μείνει για να εκφραστούμε ελεύθερα. Οπότε, μην μας το παίρνετε και αυτό. Ό,τι πούμε πια, πιάνεται και μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο, οπότε υπάρχει ένας βιασμός της ελευθερίας του λόγου. Διαφωνώ με τη στάση που υπάρχει απέναντι στον Πάνο Βλάχο. Αφήστε το παιδί να εκφραστεί όπως θέλει, γιατί τα λέει και ωραία».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz84gwl2k0k1)
Στη συνέχεια, μίλησε για τη δουλειά της και τη δημοσιότητα. «Αν ήθελα να γίνω διάσημη από τα 15 μου, θα το κυνηγούσα και θα γινόμουν στα 16 ή στα 17 μου. Δεν το κυνηγάω αυτό. Κυνηγάω απλά τη δουλειά μου και κάνω αυτό που αγαπώ», εξήγησε.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.