Η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor είναι γεγονός, καθώς ο ίδιος αναμένεται να ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο και να λάβει μέρος στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.
Μέσα από τα επίσημα social media του, ο ΣΚΑΪ ανάρτησε το σποτ για το come back του παίκτη που είχε συζητηθεί όσο λίγοι στο παιχνίδι του 2021 και έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα.
Ενώ στο κλιπ φαίνεται ο Τζέιμς Καφετζής να γυρνά το βλέμμα του προς την κάμερα, ακούγεται ένας διάλογος που είχε ο Γιώργος Λιανός με τον αιώνιο «εχθρό» του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, τον Αλέξη Παππά.
«Θα ήθελα να δω τον Λεμπρόν, αλλά όχι τον Τζέιμς» είχε πει παλιότερα ο ηθοποιός στον παρουσιαστή του Survivor, όταν τον ρώτησε αν έχει κάποια προτίμηση σχετικά με το ποιοι παλιότεροι παίκτες θα επέστρεφαν.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.