Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: Οι επιλογές του ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ

Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: Οι επιλογές του ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ

«Ήμασταν γείτονες, τρώγαμε μαζί, ήταν ωραία χρόνια, αλλά ο Νίκος κριτίκαρε τον εαυτό του» είπε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

fwtopoulou_sergiannopoulos239
Η Λυδία Φωτοπούλου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και μίλησε για τις πρόωρες απώλειες που έχει βιώσει, τον ρόλο της μητέρας, αλλά και τη φίλια της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Για τον ηθοποιό, είπε: «Έζησα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο τα χρόνια πριν γίνει διάσημος, στη Θεσσαλονίκη, βλέπαμε τα Όσκαρ και ο Νίκος το ονειρευόταν αυτό. Ήμασταν γείτονες, τρώγαμε μαζί, μιλούσαμε, ήταν ωραία χρόνια, αλλά ο Νίκος κριτίκαρε τον εαυτό του, δεν ήθελε να παραδεχτεί το ωραίο που είχε μέσα του. Δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω γιατί για τον Νίκο οι επιλογές του ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ, ήταν δύσκολο για εκείνον».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxrcsmmjji09)

Στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε: «Όταν έχασα τη μητέρα μου ήμουν 14 ετών και όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή ήμουν 21. Τα χρόνια που έζησα με τον πάτερα μου ήταν χρόνια προστριβής. Δεν είχα που να σταθώ, με το θέατρο ‘κάθισαν’ μέσα μου τα πράγματα, αλλά την στιγμή που έγινε αυτό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Το σκέφτομαι με λύπη πλέον, αλλά κάπως τον ζόρισα παρόλο που εκείνος ήταν πολύ γλυκός. Όταν χάθηκε η μητέρα μου ήταν δύσκολο και για τους δύο, άλλα εγώ είχα μία ζωή μπροστά μου, ο πατέρας μου ξαναέμενε μονός καθώς χήρευε για δεύτερη φορά».

Τέλος, για την αλλαγή που έφερε το θέατρο στη ζωή της, η Λυδία Φωτοπούλου είπε:

«Το φως στη ζωή μου ήρθε από το θέατρο, στάθηκα τυχερή γιατί ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα ανεβαίνω στη σκηνή. Η οικογένειά μου ήταν πολύ ανοιχτή, δε θυμάμαι να ακούω στο σπίτι μας κουτσομπολιά, ποτέ δεν σκέφτηκα γιατί κάποιος κάνει κάτι. Έλεγα ότι στο θέμα της αγάπης και των επιλογών, κάποιος κάνει κάτι γιατί του αρέσει, μου ήταν πολύ φυσικό ότι κάποιος κάνει κάτι που δεν το κάνω εγώ».


Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης