Ρίντλεϊ Σκοτ: Αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του Πολ Μέσκαλ στο «Gladiator 2»

Ρίντλεϊ Σκοτ: Αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του Πολ Μέσκαλ στο «Gladiator 2»

Ο Ιρλανδός ηθοποιός υποδύεται τον πρωταγωνιστή στην πολυαναμενόμενη συνέχεια

scott-mescal
To «Gladiator 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ επαναφέρει τον γνώριμο κινηματογραφικό κόσμο με νέους χαρακτήρες. Η ταινία βρισκόταν στα σκαριά για σχεδόν δύο δεκαετίες, καθώς ο διάσημος σκηνοθέτης αναζητούσε την κατάλληλη ιστορία και το κατάλληλο ταλέντο.

Η επερχόμενη συνέχεια θα ακολουθήσει τον Πολ Μέσκαλ ως Λούσιους, γιο της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν), της πρώην ερωμένης του Μάξιμους (Ράσελ Κρόου) στην αρχική ταινία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Rotten Tomatoes», ο Σκοτ μοιράστηκε με τους θαυμαστές κάποιες πληροφορίες για τον κεντρικό χαρακτήρα.

Το «Gladiator 2» θα συνεχιστεί σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας. Μιλώντας για τον Μέσκαλ, ο σκηνοθέτης λέει: «Θα παίξει τον Λούσιους». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο σκηνοθέτης θυμάται ότι ο Λούσιους ήταν περίπου «12 ετών όταν τον είδαμε για τελευταία φορά, και για 15 χρόνια, βρισκόταν στην ερημιά». Προσθέτοντας ότι ο χαρακτήρας έχει «χάσει την επαφή με τη μητέρα του. Η μητέρα του έχασε την επαφή μαζί του. Δεν ξέρει πού βρίσκεται. Νομίζει ότι μπορεί να είναι νεκρός».

Στην πρωτότυπη ταινία, ο χαρακτήρας του Κρόου είναι ένας Ρωμαίος στρατηγός που πωλείται ως σκλάβος και γίνεται μονομάχος μετά τη δολοφονία της οικογένειάς του, όταν αρνείται να υπηρετήσει τον Κομόντους (Χοακίν Φίνιξ). Το «Gladiator 2» θα συνεχίσει τα κομμάτια από εκεί που έμεινε η αρχική ταινία.

Επίσης, στην ταινία θα συμμετέχει ο πρωταγωνιστής του «Last of Us», Πέδρο Πασκάλ, του οποίου οι λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον θα υποδυθεί έναν σκλάβο που κέρδισε την ελευθερία του.
Για τον χαρακτήρα του Ουάσινγκτον, ο σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει στο παρελθόν: «Είναι ένας πλούσιος τύπος που εξακολουθεί να κρατάει κακία». Και είχε προσθέσει: «Υπήρχαν επιχειρήσεις μονομάχων που μπορούσαν πράγματι να κερδίσουν την ελευθερία τους αν έμεναν ζωντανοί», υπονοώντας μια ζωή που δεν ξεδιπλώθηκε ποτέ για τον Μάξιμο: «Οπότε μπήκαμε κατευθείαν σε αυτό, σε βάθος. Από πού προερχόταν; Πώς τον πήραν; Τον σημάδεψαν με σημάδια και τον καταχώρησαν με ένα σημάδι στο στήθος του ως σκλάβο. Έτσι μπαίνει στην ιστορία».

Κλείσιμο
Το «Gladiator 2» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τα αποκαλυπτήρια των «11»: Η ισορροπία με Ομπρέλα και η έκπληξη με Πέρκα - Γιατί απουσιάζει η Αχτσιόγλου;

Κρήτη: Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου 

Η Σάνα Μαρίν μοιράζεται στο Instagram ξέγνοιαστες και... σέξι στιγμές από πρόσφατα ταξίδια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης