Ο Σταύρος Ζαλμάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε μια φανατική θαυμάστρια που είχε κάποτε.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, δήλωσε: «Ποτέ δεν απασχόλησα τη δημοσιότητα με την προσωπική μου ζωή. Δεν ήθελα να κάνω κατάχρηση της δημοσιότητάς μου, δεν ήθελα να γίνομαι μαϊντανός».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», όπου συμμετείχε. «Το "Άγγιγμα Ψυχής" κάνει ρεκόρ τηλεθέασης 75%. Διαχειρίστηκα δύσκολα την επιτυχία της σειράς», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi9hm5m59vt)
Τέλος, μίλησε για μια φανατική θαυμάστριά του, που τον παρενοχλούσε έντονα. «Έχω φτάσει στον εισαγγελέα λόγω παρενοχλήσεων που δεχόμουν από θαυμάστρια. Δεν φοβήθηκα, απλά ήταν ενοχλητικό να χτυπάει το τηλέφωνό μου κάθε 30 δευτερόλεπτα», ανέφερε.
Πρόσθεσε μάλιστα: «Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν καλά ψυχικά. Ευτυχώς, κάποια στιγμή σταμάτησε, μετά από 1-2 χρόνια». Ειδήσεις σήμερα:
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.