Mike Newman για τη 16χρονη μάχη του με το Πάρκινσον: «Όλα τα σχέδια που είχα σταμάτησαν»

Mike Newman για τη 16χρονη μάχη του με το Πάρκινσον: «Όλα τα σχέδια που είχα σταμάτησαν»

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη διάσημη σειρά «Baywatch» μίλησε για τον αγώνα που δίνει με τη νόσο

mike-Baywatch
Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Baywatch», Mike Newman, μίλησε πρόσφατα για τη 16χρονη μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον. Ο 66χρονος ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του ως ναυαγοσώστης Mike "Newmie" Newman στην επιτυχημένη σειρά, έλαβε τη διάγνωση το 2006, όταν η οικογένειά του παρατήρησε αλλαγές στις κινήσεις του. Αρχικά έπαιρνε φάρμακα για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα, προτού λάβει την επίσημη διάγνωση της νευροεκφυλιστικής διαταραχής.
spl876076_011
Mε τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ στο «Baywatch»

Ο Newman προβληματίστηκε για το πώς η νόσος Πάρκινσον είχε διαταράξει τα σχέδιά του για το μέλλον, επηρεάζοντας την ικανότητά του να κάνει πράγματα με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Αν και εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια του «Baywatch» από το 1989 έως το 2000, αποχώρησε από το Χόλιγουντ μετά τη συμμετοχή του στη σειρά.

«Όλα αλλάζουν», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People Magazine, προσθέτοντας: «Όλα αυτά που νόμιζες ότι θα κάνεις με τα παιδιά και τα εγγόνια σου, τις φωτογραφίες που θα βγάλαμε, όλα τα σχέδια που είχα… σταμάτησαν».
Κλείσιμο

Ο Mike Newman θα επιστρέψει όμως στη μικρή οθόνη για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Baywatch: Το αμερικανικό όνειρο», στην οποία θα μοιραστεί το ταξίδι του με τη νόσο Πάρκινσον. Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με πρώην μέλη του καστ, όπως η Πάμελα Άντερσον, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ και ο Τζέισον Μομόα, διερευνώντας τον αντίκτυπο του μακροχρόνιου τηλεοπτικού φαινομένου. Ο Newman αποκάλυψε ότι αρχικά δίστασε να συζητήσει την ασθένειά του στο ντοκιμαντέρ, αλλά τελικά αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του αφού απέκτησε στενή φιλία με τον σκηνοθέτη της σειράς, Matt Felker.

Παρά τη διάγνωσή του, παραμένει ενεργός και γυμνάζεται καθημερινά, τονίζοντας τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας ως θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον. Ασχολείται με δραστηριότητες όπως κολύμπι, καγιάκ και τρέξιμο στην παραλία.
spl876076_022
Περιγράφοντας τη νόσο του Πάρκινσον ως μια «απειλητική ασθένεια» ο Newman αναγνώρισε την αργή εξέλιξή της και εξέφρασε την επιθυμία του να συγκεντρώσει χρήματα για άλλους που πάσχουν από την πάθηση μέσω της συνεργασίας με το Ίδρυμα Michael J. Fox και το Cedars-Sinai.

Τέλος, ελπίζει ότι το να μοιραστεί την εμπειρία του στο ντοκιμαντέρ θα προσφέρει παρηγοριά και ενθάρρυνση σε άλλους που παλεύουν με το Πάρκινσον, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την οικογένειά του και τις εμπειρίες που είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «Baywatch».

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Αττικής - Ποιοι εκλέγονται σύμβουλοι με Χαρδαλιά - Οι έδρες όλων των συνδυασμών

Πόλεμος στο Ισραήλ: Με βάρκες και drone η εισβολή της Χαμάς - Καρέ καρέ η επίθεση όπως την κατέγραψαν οι ισλαμιστές

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σωθήκαμε γιατί άλλαξε η ώρα πτήσης» - Συγκλονίζει ο πατέρας Παντελεήμων για τους Έλληνες προσκυνητές στους Άγιους Τόπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης