Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τους συνεργάτες της και το «Shopping Star» στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή που παρουσιάσει το «I love Sou Kou» στον ΑΝΤ1.
«Είμαστε μία πολύ ωραία ομάδα. Κάποιοι άνθρωποι είναι γνώριμοι… Ευελπιστούμε για το καλύτερο. Μίλησα με τη Μαρία Αντωνά και είπε ότι περίμενε να με ακολουθήσει και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έλεγα ότι νιώθω δικαιωμένη. Δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει αλλά ευελπιστώ ότι όλοι θα πάνε καλά και θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους όλοι» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvrqx1o9ft95)
Σχετικά με το «Shopping Star» για το οποίο ήταν σε συζητήσεις, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν είναι ότι δε μου άρεσε σαν project, απλά θεωρούσα ότι τη δεδομένη στιγμή δε θα ήθελα να κάνω αυτό το πρότζεκτ. Πιστεύω πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η πιο σωστή επιλογή».
«Οι κόρες μου είναι χαρούμενες που θα μπορούν να έρχονται τα Σαββατοκύριακα μαζί μου στην εκπομπή. Ο σύζυγος μου είναι χαρούμενος που δεν θα κουράζομαι καθημερινά», πρόσθεσε στο τέλος.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.