Δεν θα σας προδώσω ποτέ, υπόσχεται ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες δηλώσεις του

Δεν θα σας προδώσω ποτέ, υπόσχεται ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες δηλώσεις του

Ειδική αναφορά στον σύντροφό του Τάιλερ, τον σκύλο τους και τον Νίκο Παππά

tailer000-mesa
«Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ανάδειξή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και διαβεβαίωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvrgozc8qo8x)


Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε μία αυθόρμητη ομιλία στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα Κεντρικά Γραφεία και φώναζε συνθήματα. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τον ενθουσιασμό του αναφέρθηκε στους πληγέντες στη Θεσσαλία οι οποίοι όπως είπε:

Κλείσιμο
«Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και έχουνε μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο. Από εδω και πέρα έχουν την υποστήριξη όλων μας».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δηλώσεις Στέφανου Κασσελάκη


Στη συνέχεια τόνισε: «Έχω να πω μερικά ευχαριστώ.

Πρώτα στα 150.000 μέλη που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και σήμερα, περίμεναν στις ουρές και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, θα μείνει εδώ και θα κερδίσει.

Η ομιλία του διακόπηκε από τον κόσμο που φώναζε «Στέφανε γερά, κυβέρνηση ξανά», «Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα» για να τους απαντήσει «μαζί θα τα αλλάξουμε, είναι ο μόνος τρόπος, ένα κόμμα για τα μέλη από τα μέλη, από την κοινωνία για την κοινωνία». Τα συνθήματα συνεχίστηκαν: «Αυτές οι εκλογές ήταν η αρχή με αρχηγό τον Στέφανο για την ανατροπή», «Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά» και «νάτος-νάτος ο πρωθυπουργός».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Πρέπει να ευχαριστήσω τους εθελοντές της καμπάνιας μου, δίχως αυτούς δεν θα είμαστε εδώ. Επίσης τους εθελοντές όλων των συνυποψηφίων και των εφορευτικών επιτροπών στα εκλογικά τμήματα». Ευχαρίστησε ξεχωριστά τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής -υπέγραψαν την υποψηφιότητά του -«και μου έδωσαν την ευκαιρία και όλα τα στελέχη και πρώην βουλευτές που παρά τις πιέσεις στάθηκαν δίπλα μου και επέλεξαν το φως. Χρειάζεται φως για να νικήσουμε τις χειροπέδες του πελατειακού συστήματος που κρατά τους νέους καθηλωμένους».

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά που «την τελευταία εβδομάδα υπήρξε συνεργάτης» και τον κάλεσε δίπλα του στην εξέδρα από την οποία απηύθυνε την ομιλία του. Εκείνη την ώρα ο κ. Παππάς ήταν μέσα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, λίγα λεπτά αργότερα όμως βγήκε, στάθηκε δίπλα του και τον ασπάστηκε.

Κλείνοντας ανέφερε: «Είμαστε εδώ χάρη στην ελληνική κοινωνία, είναι η φωνή μιας κοινωνίας που τη σέβομαι, την ευχαριστώ και λέω ένα πράγμα ξεκάθαρο: δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ, δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ, δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά. Σήμερα μπορείτε να χαμογελάσετε για τη νίκη όλου του ΣΥΡΙΖΑ. Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

«Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Αλλά και τη δική μου προσωπική οικογένεια, τον Τάιλερ και την σκυλίτσα μου» ανέφερε με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τον επεφημούν.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δηλώσεις Στέφανου Κασσελάκη 2


Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι επικοινώνησε με την Έφη Αχτσιόγλου και της έδωσε συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπε ότι την εκτιμά και ότι προσβλέπει στη συνεργασία της.

Τέλος ανέφερε ότι «από αύριο θα σχεδιάσω το πρώτο μου ταξίδι που θα είναι στους αδελφούς μας στην Κύπρο», τόνισε με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν συνθήματα «νατος, νάτος ο πρωθυπουργός» και «Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά».





kassel-tyler02
kassel-tyler01
kasselakis_pappas__1_
kasselakis_pappas__2_

kassel-tyler03

Δείτε φωτογραφίες από την Κουμουνδούρου

5979515
Η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη μπαίνουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
5979516
Ο Στέφανος Κασσελάκης προσέρχεται στα γραφεία του κόμματος
5979559
Ο Θοδωρος Κασσελάκης στην Κουμουνδούρου


Δείτε φωτογραφία από την αναχώρησή του από τα γραφεία της 3ης Σεπτεμβρίου
kasselakis-mixani


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοποίηση 22χρονης στον Βόλο: «Έβγαινε για 10 λεπτά στην αυλή με κάμερα, ο 28χρονος χτύπησε κι εμένα» λέει γειτόνισσα

Κακοκαιρία: Τηλεκπαίδευση από αύριο και για τρεις ημέρες στα σχολεία της Θεσσαλίας - Ποια εξαιρούνται

Μητέρα Στέφανου Κασσελάκη: Είμαι περήφανη για το παιδί μου, εύχομαι να είναι νικητής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης