Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς «Ταμάμ» στην οποία πρωταγωνιστούσαν, αποφάσισαν να σφραγίσουν τον έρωτά τους.
Το ζευγάρι μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο και οι δυο διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», ο Ντένης Μακρής είπε σχετικά με τον γάμο του: «Και για εμένα με τη Τζωρτζίνα ο γάμος μας ήταν μια έκπληξη. Ουσιαστικά έγινε με έναν δικό μας τρόπο. Είναι κάτι που καλλιεργήθηκε μέσα στα χρόνια με πολλή αγάπη και αβίαστα ήρθε ο γάμος χωρίς να γίνει με κάποιο επίσημο και τρανταχτό τρόπο. Ήταν κάτι πολύ δικό μας που το μοιραστήκαμε με τους δικούς μας ανθρώπους…».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.