Ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» και το μοντέλο μετά τις διακοπές που έκαναν στην Τήνο αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Κούβα.
Οι δυο τους εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνουν την επίσκεψή τους στη χώρα της Καραϊβικής, από την οποία μοιράζονται φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»