Σινέντ Ο'Κόνορ: Ο Ράσελ Κρόου περιγράφει τη γνωριμία τους - «Τι καταπληκτική γυναίκα»

Σινέντ Ο'Κόνορ: Ο Ράσελ Κρόου περιγράφει τη γνωριμία τους - «Τι καταπληκτική γυναίκα»

Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε την τραγουδίστρια στο Twitter - «Ειρήνη στην θαρραλέα σου καρδιά Σινέντ» έγραψε μεταξύ άλλων

sinent-o-konnor__4_
Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, Σινέντ Ο'Κόνορ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λονδίνο, ενώ ο θάνατός της δεν θεωρήθηκε «ύποπτος» από τις Αρχές.

Η Σινέντ Ο'Κόνορ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη για την ψυχική της υγεία, η οποία και επιδεινώθηκε μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Σέιν πριν από ενάμιση χρόνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη τόσο στο κοινό της, όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο, που τη θαύμαζε για την ιδιαίτερη χροιά και το ταλέντο της.

Κλείσιμο
Θέλοντας να την αποχαιρετήσει δημόσια, ο Ράσελ Κρόου θυμήθηκε μία συνάντησή τους, την οποία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο ηθοποιός έγραψε αρχικά: «Πέρυσι, δουλεύοντας στην Ιρλανδία, πίνοντας μια μπύρα στο κρύο έξω από μια παμπ στο Dalkey με μερικούς νέους φίλους, μια γυναίκα περνούσε από μπροστά μας. Το φουσκωτό παρκέρ της είχε φερμουάρ μέχρι τον αυχένα και το σκυφτό κεφάλι της ήταν καλυμμένο με ένα κασκόλ. Ένας από τους νέους μου φίλους μουρμούρισε ένα επιφώνημα, πετάχτηκε πάνω και κυνήγησε τη γυναίκα. Τριάντα μέτρα πιο κάτω, ο φίλος και η γυναίκα αγκαλιάστηκαν. Εκεί, κάτω από τα φώτα του δρόμου με την ομίχλη στην αναπνοή μου, συνάντησα τη Σινέντ. Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε με αφοπλιστική απαλότητα: "Ω, εσύ είσαι, Ράσελ"».


«Ήρθε μαζί μας πίσω στο τραπέζι και κάθισε στο κρύο και παρήγγειλε ένα ζεστό τσάι. Σε μια συζήτηση χωρίς όρια, περιπλανηθήκαμε στον πρόσφατο καύσωνα του Δουβλίνου, στην τοπική πολιτική, στην αμερικανική πολιτική, στον συνεχιζόμενο αγώνα για την αναγνώριση των ιθαγενών σε πολλά μέρη, αλλά ιδιαίτερα στην Αυστραλία, τη θερμή ανάμνηση της Νέας Ζηλανδίας, την πίστη, τη μουσική, τις ταινίες και τον αδελφό της, τον συγγραφέα. Είχα την ευκαιρία να της πω ότι ήταν μια από τις ηρωίδες μου. Όταν το δεύτερο φλιτζάνι της έπαιρνε τον νυχτερινό αέρα, σηκώθηκε, μας αγκάλιασε όλους και απομακρύνθηκε μέσα στα θαμπά φώτα του δρόμου. Καθίσαμε εκεί οι τέσσερις μας και εκφράσαμε ποικιλοτρόπως το ίδιο πράγμα. Τι καταπληκτική γυναίκα. Ειρήνη στην θαρραλέα σου καρδιά Σινέντ», συνέχισε στις αναρτήσεις του ο Ράσελ Κρόου.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Try that in a small town»: Χαμός στις ΗΠΑ με κάντρι τραγούδι - «Ρατσιστικό, προωθεί το... λιντσάρισμα»

Ο καθηγητής Γήτας εξηγεί: Γιατί οι φωτιές «προτιμούν» νησιά και νότια Ελλάδα - Πώς συνδέονται με τις βροχές

«Εμφύλιος»... Σπαρτιατών για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης