Κάρα Ντελεβίν: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό της στις εξέδρες του Wimbledon

Κάρα Ντελεβίν: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφό της στις εξέδρες του Wimbledon

Το σούπερ μόντελ και η τραγουδίστρια Μίνκε δεν φάνηκαν να ενδιαφέρονται τόσο για τα τεκταινόμενα στα κορτ...

cara_delevigne_GettyImages-1531678984
Η Κάρα Ντελεβίν έδειχνε ιδιαίτερα ερωτευμένη καθώς φωτογραφήθηκε με την Αγγλίδα τραγουδίστρια κοπέλα της, Μίνκε, στο Wimbledon.

Συγκεκριμένα, το σούπερ μόντελ βρέθηκε στο διάσημο τουρνουά τέννις τη Δευτέρα, όπου τη συνόδευε η σύντροφός της για να απολαύσουν την όγδοη ημέρα του ετήσιου τουρνουά τένις.
Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει φιλιά και έδειξε επίσης την παιχνιδιάρικη πλευρά του στο παιχνίδι, κάνοντας γκριμάτσες η μία στην άλλη και γελώντας τρυφερά. Μαζί τους ήταν και η Αγγλίδα ηθοποιός Σιέννα Μίλλερ, η οποία είναι φίλη της Ντελεβίν εδώ και χρόνια.

Κλείσιμο
Δεν είναι ακριβώς γνωστό από πότε είναι μαζί, αλλά η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο είχε μιλήσει για την κοπέλα της τον Μάρτιο του 2023 σε συνέντευξη στη Vogue.

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο οικοτροφείο όταν ήταν παιδιά και τελικά επανασυνδέθηκαν σε μια συναυλία της Alanis Morissette 12 χρόνια αργότερα.

«Είναι ο τύπος του ανθρώπου που έχει όρια και ήρθε ένα σημείο μαζί μου που δεν θα το είχε για πολύ ακόμα και αυτό ήταν μια μεταμφιεσμένη ευλογία», είχε δηλώσει η Ντελεβίν στη συνέντευξη, προσθέτοντας: «Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι είμαι σε μια σχέση που δεν προσπαθώ να σώσω κάποιον».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης