Ο Βασίλης Παϊτέρης θέλησε να δώσει τη δική του συμβουλή στην Παρασκευή Κερασιώτη, αναφορικά με το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τους τσιγγάνους, ενώ εργαζόταν.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε αρχικά: «Σε κάθε φυλή, υπάρχουν οι δουλευταράδες κι οι τεμπέληδες».
«Δεν μπορούμε να πούμε, όπως είπαν οι Γερμανοί, ότι όλοι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctj2fztqwlk1)
Στη συνέχεια, έδωσε τη δική του συμβουλή στο μοντέλο: «Θέλω να πω στην Παρασκευή, που θέλω να τη βάλω σε ένα τραγούδι, να μη στενοχωριέται, γιατί ο ρατσισμός θα υπάρχει πάντα».
«Γεννήθηκα στο χώμα και στο χώμα θα καταλήξω. Για αυτό, λέω στη φίλη μου την Κερασιώτη να μην κλαίει», πρόσθεσε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.