Survivor All Star: Αποχώρησε ο Βασάλος, νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Βασάλος, νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου και για το «στημένο», η ανακοίνωση που άγχωσε τους παίκτες και η μάχη για την 3η ασυλία

survivor_220623_xr
Ο Κωνσταντινός Βασάλος ήταν ο παίκτης που... χτυπήθηκε από τον «ξαφνικό θάνατο» και αποχώρησε από το Survivor All Star με τους συνυποψήφιους του στον τἀκο Νίκο Μπάρτζη και Σταυρούλα Χρυσαειδή να παραμένουν για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Νικήτρια της 3ης ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ από την κάλπη στην τρίτη ψηφοφορία βγήκε το όνομα της Σταυρούλας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/6) οι παίκτες αρχικά σχολίασαν την υποψηφιότητα του Βασάλου, αλλά και τη... χείρα βοηθείας που έδωσε ο Σάκης στη Μαριαλένα στο στίβο μάχης προκειμένου η σύντροφός του να πάρει την ασυλία και να γλιτώσει τον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctij0t906ee1)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctij41jafvip)


Ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αυτή την εβδομάδα λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του στους στίβους μάχης και έτσι ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στον τάκο, χαρακτήρισε «μπαρούφες» τις δικαιολογίες του Σάκη στο συμβούλιο για τον «στημένο» αγώνα, ενώ σχολίασε και την απόφαση του Μάριου Πρίαμου να ψηφίσει Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctij83r5df9d)


Με τον Μάριο τα είχε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τονίζοντας πως ο Κύπριος παίκτης της μπλε ομάδας θέλει να φτάσει στον τελικό κάνοντας δημόσιες σχέσεις με όλους.

«Ο Μάριος ξέρω τι θέλει να κάνει, το κάνει τρεις τέσσερις μήνες αυτό. Γλείψιμο στον Σάκη, γλείψιμο στη Μαριαλένα. Φάνηκε κιόλας ότι δεν αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους, η Μαριαλένα βγήκε και πάνω και είπε πως "δεν μπορώ να τον ψηφίσω γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ οπότε ψηφίζω Μπόγδανο".

Μια χαρά λοιπόν πέτυχε το κόλπο του. Στο συμβούλιο δεν πήρε θέση, αφήνει πάντα τους άλλους να μιλήσουν. Δεν γίνεται όμως έτσι παιδιά . Δεν θα τα λέει ένας ή δύο άνθρωποι αυτά που σκέφτονται. Δεν θα σε κρίνει κάποιος αρνητικά άμα πεις τα δεδομένα ή τα γεγονότα. Πάρε θέση μια φορά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συνέχισε:

«Θα πας τελικό αλλά πώς θα πας τελικό; Με τις δημόσιες σχέσεις; Όχι, πήγαινε στον τελικό με την προσωπικότητα σου και πες τα πράγματα έτσι όπως είναι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctij9r2ymfmh)


Παράπονα έκανε και Στέλλα Ανδρεάδου σχολιάζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την ψήφο που πήρε από αυτόν. Η παίκτρια της μπλε ομάδας, δεν το άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι την ψήφισε ενώ υποτίθεται ότι ήταν φίλοι και τον κατηγόρησε ευθέως για... δειλία και στρατηγική.

«Πολλές φορές γελάω με αυτά που συμβαίνουν στο Survivor. Πόσο αλλάζουν οι χαρακτήρες, ο "φίλος σου" που λέει ότι είναι φίλος σου, θα σου ρίξει πισώπλατη μαχαιριά μόνο και μόνο για να παραμείνει στο παιχνίδι. Παραδείγματος χάρη ο Κωνσταντίνος που το έπαιζε φίλος μου και ότι με στήριζε και όλα αυτά που έλεγε από μόνος του για μένα, για τον χαρακτήρα μου και όλα αυτά. Ξαφνικά, με ψηφίζει και παραδέχεται ότι είναι για στρατηγικούς λόγους για να παραμείνει στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Εμένα αυτό μου υποδηλώνει φόβο. Φοβάται να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Κιότεψε να βγει με κάποιον πιο δυνατό».

«Εδώ έρχομαι και λέω πως γελάω με αυτά που συμβαίνουν, αλλά από την άλλη χαίρομαι, γιατί βγαίνουν οι αληθινοί χαρακτήρες», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctijgb4hamc1)


Ο Βασάλος είχε την ευκαιρία να βγει από τη δύσκολη θέση του τάκου εφόσον κέρδιζε τον τρίτο αγώνα ασυλίας και σε αυτό στάθηκε όταν οι survivors βρέθηκαν ενώπιον του Γιώργου Λιανού. Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο δεν αρέσει στον Σάκη Κατσούλη, αφού εκτίμησε ότι θα είναι αυτός που θα βάλει στη θέση του ο Βασάλος.

«Προφανώς και το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορούμε να δούμε στη σημερινή ασυλία είναι να κερδίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μιας και ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του κι όπως ξέρουμε ο κανόνας είναι πως αν κάποιος κερδίσει την ασυλία κι είναι υποψήφιος, βγαίνει από υποψήφιος κι αναδεικνύει εκείνος αυτόν που θα είναι στην κάλπη».

«Οπότε, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι ικανός να βγάλει ακόμα κι εμένα, μιας και κοιτάει το συμφέρον του και θέλει να βάλει δυνατούς παίκτες στον τάκο, ώστε να φύγει κάποιος δυνατός. Οπότε, θα έχει ενδιαφέρον η σημερινή ασυλία και ανυπομονώ να αγωνιστώ για αυτή», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctijl05srauh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctijn1agtohd)


Πάντως ο Βασάλος δεν ξεκίνησε καλά στο στίβο μάχης και ήταν ο πρώτος που τέθηκε νοκ άουτ. Τον ακολούθησε ο Μάριος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctilaigbbyv5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctilpvxdkk95)


Στη συνέχεια στον πάγκο κάθισε και η Σταυρούλα, με τον Σάκη να βγάζει εκτός και τη σύντροφό του Μαριαλένα, αλλά και τον Ηλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctilx7gf9xkx)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctim2cbaac35)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctimms2w823d)


Σάκης και Στέλλα έφτασαν στον τελικό με την παίκτρια της μπλε ομάδας να έχει 3 ευκαιρίες και τον παίκτη της Κόκκινης μόλις μία. Νικήτρια αναδείχθηκε η Στέλλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctimplzc7wd5)


Η νικήτρια της 3ης ατομικής ασυλίας επέλεξε να κάνει το τραπέζι στην ομάδα της (Μάριο και Ηλία), αλλά και την πρώην συμπαίκτρια της και νυν αρχηγό των Κόκκινων, Σταυρούλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctimyit3uizd)


Από την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση επιστρέφει και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έδειξε έτοιμος να κάνει άνω κάτω ακόμα μια ψηφοφορία αποκαλύπτοντας σε Σάκη και Μαριαλένα πως θα ψηφίσει τη Σταυρούλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctin5snnmgmp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctin7qlxvs0x)


Σε ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, θα έβγαινε ο τρίτος υποψήφιος, αλλά ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε επίσης και το ποιος θα βίωνε πρώτος τον «ξαφνικό θάνατο» και θα αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί από την μεγάλη, 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός αποκαλύψει όμως ποιος ή ποια αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, ενημέρωσε πως η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι διαφορετική, καθώς δεν θα αποχωρήσει ένας αλλά… δύο παίκτες. «Θα σας πω κάτι που θα σας αγχώσει. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν δεν θα συμβεί μία αποχώρηση αλλά δύο», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctinka877puh)


Τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο είχαν ου δύο υποψήφιοι Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctinnm9wnvpt)


Όμως όλοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη, πλην της Στέλλας Ανδρεάδου που κέρδισε τη νέα ασυλία, ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων. Και η κάλπη έδειξε το όνομα της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctio6pik6jgx)


Ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αποκάλυψε λίγο αργότερα ο Λιανός και άφησε άπαντες με ανοιχτό στο στόμα, ενώ ούτε ο ίδιος ο Βασάλος περίμενε το αποτέλεσμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctiochym78zd)


«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors» ανέφερε ο Βασάλος πριν πάρει τη δάδα του και αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctiofb7bayo1)




Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανός έβαλε στη σειρά τους 3 γιους του και τους εκτέλεσε - Καρέ καρέ η σύλληψη

Από το 2018 γνώριζαν για «ακραίους κινδύνους» στο υποβρύχιο που χάθηκε - Η μήνυση-φωτιά για την OceanGate

«Με απειλεί, με δέρνει και λέει στο παιδί μας πως θα με σκοτώσει», καταγγέλλει 40χρονη από την Πάτρα τον πρώην σύζυγό της  


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης