Survivor All Star: «Κλείδωσε» η τριάδα του τάκου, νέο άγριο ξέσπασμα του Τάκη - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: «Κλείδωσε» η τριάδα του τάκου, νέο άγριο ξέσπασμα του Τάκη - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Βασάλου, ο «Ιούδας», η ελληνοτουρκική μάχη των φύλων και ο τροχός της τύχης

survivor_310523_xr
Οι Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά ήταν οι άλλοι δύο παίκτες από την ομάδα των Κόκκινων που βγήκαν στον τάκο και μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο «κλείδωσε» η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor All Star γι αυτή την εβδομάδα.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Τρίτη (30/5) ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εκφράζει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες παρόλο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ.

«Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες;» αναρωτήθηκε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας δείχνοντας αρκετά εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο της Δευτέρας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszt3u2y73ux)


Κλείσιμο
Μια από τις τρεις ψήφους που πήρε ο Βασάλος ήταν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, τονίζοντας πως ψήφισε βάσει της ανάγκης της να στηρίξει τις γυναίκες του παιχνιδιού, δηλαδή την Μελίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszt59xoqdyx)


Εκνευρισμένος ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο 49χρονος μισθοφόρος άφησε την κόντρα του με τον Νίκο Μπάρτζη και έπιασε τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο είχαν έναν καυγά κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στον στίβο μάχης που συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Ο Τάκης αποκάλεσε «Ιούδα» τον Ηλία κάνοντας μάλιστα αναφορά στον Ηλία Γκότση ο οποίος έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. «Δεν σε βλέπω καν. Από εδώ και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης» απείλησε ο Αιγιώτης παίκτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszt6b91fgxl)


Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να δώσει απαντήσεις για τα «καρφιά» του Τάκη σχετικά με τον Ηλία Γκότση.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, είναι πάρα πολύ αρνητικός άνθρωπος κι ο σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός. Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας έπιασε κατευθείαν γεγονότα από τρεις μήνες πριν και είπε ότι ουσιαστικά πρόδωσα τον φίλο μου, τον Ηλία Γκότση για να με κάνει να νιώσω άσχημα…» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας.

«Η παραγωγή το έψαξε και το έλυσε κι εγώ είμαι εδώ και αυτό μάλλον τον ενοχλεί τον Τάκη. Στον αγώνα θα πάω πιο πεισμωμένος. Χθες πήγα με χαμόγελο κι αυτό φάνηκε στον στίβο. Σήμερα δεν πάω τόσο με χαμόγελο γιατί έχει καταφέρει να με επηρεάσει. Θα βάλω τις ασπίδες μου, θα πάω με πείσμα και θα κερδίσω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής για τα σχόλια που άκουσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszt8vgestix)


Ο αγώνας για την 2η ασυλία της εβδομάδας θα ήταν μικρότερος εξαιτίας της Ελληνοτουρκικής αναμέτρησης που θα ακολουθούσε. Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-1, όμως για ακόμα μια φορά ο Τάκης έβαλε... φωτιά στην αρένα. Μετά τη νίκη του επί του Ασημακόπουλου οπού ο 49χρονος μισθοφόρος έκανε το 4-1 για την ομάδα του, ξέσπασε κατά του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και μανάδες. Ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης κι ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα. «Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις» είπε ο Τάκης όταν τον πλησίασε o συμπαίκτης του στο Survivor: «Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς.»

Τι ήταν να ακούσει τα σχόλια ο Τάκης Καραγκούνιας, άλλαξε η όψη του κι έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω: «Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Που θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες. Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την πέφτει. Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται τίποτα! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csztitne0x9l)


Το πρώτο σετ το κατέκτησαν οι Κόκκινοι με 6-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csztt37xo6ap)


Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι με τους Μπλε να επικρατούν με 6-5 και να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszusl7g7b3d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszuu57axu8x)


Στα μπαράζ οι Μπλε έκαναν περίπατο με Στέλλα, Ηλία και Σταυρούλα και με 3-0 πήραν και τη 2η ασυλία... βάφοντας κόκκινο τον τάκο αυτής της εβδομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszuxhm8qy01)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszv0bnk6b2h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszv1xu1whyh)


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατέρρευσε για άλλη μία φορά με την ήττα της ομάδας της και το γεγονός ότι η νίκη τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους.

«Θεωρώ ότι χάσαμε δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Ενώ στον πρώτο γύρο κερδίζαμε εύκολα σχετικά με 6-3, στον δεύτερο γύρο έγινε κάτι ή ήμασταν άτυχοι. Στον πόντο του Τάκη με τον Μάριο για ένα χιλιοστό δεν πήραμε τον πόντο. Ο Σάκης πήγε flag race με τον Μάριο. Ο Σάκης είναι άχαστος και σαν να διαλύθηκε το σύμπαν κι έχασε. Ήταν κι ο Μάριος καλός, δεν θέλω να μειώσω την νίκη του» ανέφερε αρχικά η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

«Μετά πήγαμε στο μπαράζ κι είχαμε τρεις συνεχόμενες ήττες. Είμαι πολύ νευριασμένη πρώτα με τον εαυτό μου. Μας επηρέασε ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Είμαι νευριασμένη γιατί χάθηκε δικό μας ματς. Τώρα πρέπει να ψηφίσουμε δύο άτομα από την ομάδα μας. Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Εκεί εκνευρίζομαι. Προερχόμαστε από μία ψυχολογία που δεν είναι καλή, είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα και μας έπεσε η ψυχολογία κι εκνευρίζομαι. Συγγνώμη παιδιά πάλι κλαίω, πάλι έχω ένταση, αλλά με τρώει το μέσα μου» συμπλήρωσε η Μαριαλένα με δάκρυα στα μάτια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszv7f81bz0x)


Στο μικτό αγώνισμα Ελλάδας - Τουρκίας οι ομάδες θα χωρίζονταν σε αγόρια και κορίτσια και ο νικητής εκτός από δείπνο σε εστιατόριο θα έπαιζε και τον τροχό της τύχης με πλούσια δώρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszvvyq2ehpl)


Στο πρώτο σετ οι άντρες έστω και δύσκολα επικράτησαν των γυναικών με 8-6, ενώ και το δεύτερο σκέλος ήταν αντρική υπόθεση με 8-4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszwaz1la2p5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszwhirsr5s9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszwnq3yuyk9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszx0w65efpl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszx4op34uy9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszxcsje9ffl)



Πάντως φαγωμένοι έφυγαν όλοι, αφού τόσο οι νικητές, όσο και οι ηττημένες δείπνησαν έστω και ξεχωριστά με οικοδεσπότη τον Ατζούν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszxkystq74p)


Ωστόσο οι άντρες στη συνέχεια έπαιξαν και τον τροχό της τύχης, με τον Μάριο και τον Τάκη να κερδίζουν ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και τον παίκτη της Μπλε ομάδας χαριτολογώντας να ζητάει από τον Ατζούν να αλλάξει το δώρο του με σούσι. Τελικά οι δύο τους αποφάσισαν να το κάνουν μαζί το ταξίδι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszxw09sl57l)


Στο συμβούλιο του νησιού η κάλπη έβγαλε στον τάκο απέναντι στον Βασάλο τους Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszyfucdbbo1)


«Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί η ομάδα μου. Αναφέρομαι στον Μπάρζτη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό… Έχουν πει χίλια δύο ψέματα κι είναι μία φρικτή πραγματικότητα» ανέφερε απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cszyhp4ogrqx)




Ειδήσεις σήμερα:

Κακούργημα το τηγάνισμα των ζωντανών ψαριών λένε φιλόζωοι για την ταβέρνα στην Κάρπαθο

Παρέμβαση Ντογιάκου για τις κυβερνοεπιθέσεις στην τράπεζα θεμάτων: «Να εντοπιστούν οι δράστες»

Η αλήθεια για τα γκάλοπ και το exit poll των εκλογών της 21ης Μαΐου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης