Survivor All Star: Στον τάκο ο Βασάλος, «μάχη» Τάκη με Ηλία – Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Στον τάκο ο Βασάλος, «μάχη» Τάκη με Ηλία – Δείτε βίντεο

Οι… πεσμένες Μελίνα και Μαριαλένα, ο ενεργειακός εξευγενισμός, τα «καρφιά» για Γκότση και ο αγώνας για την πρώτη ασυλία

Collage_Maker-30-May-2023-02-04-AM-2202
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά την ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στον 1ο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας.

Το κλίμα παραμένει τεταμένο στον Άγιο Δομίνικο και ορισμένους τους έχει επηρεάσει ψυχολογικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyxwhby3xch)


Η Μελίνα Μεταξά δεν είναι και στα καλύτερα της μετά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη και ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Κωνσταντίνο Βασάλο σχολίασαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, με τον 45χρονο μισθοφόρο να βάζει στο στόχαστρο του την συμπαίκτρια του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στην μεγαλύτερη πόλη του κόσμου, στην Νέα Υόρκη, να περνάς υπέροχα και να γυρίζεις εδώ και να λες ότι δεν έχω ψυχολογία και δεν μπορώ να παίξω κι έχω κουραστεί; Εκεί είναι η πόρτα, την ανοίγεις και φεύγεις. Ξαναπάς στην Νέα Υόρκη, στο σπίτι σου, στην Ελλάδα κι όπου θέλεις. Η Μελίνα είναι ένα άτομο σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση, που θέλει να της δίνουν σημασία, να είναι το επίκεντρο και βάζει πολλές φορές την ψυχολογία της μπροστά ότι δεν μπορεί να παίξει. Πραγματικά εδώ πέρα είτε θέλεις να είσαι είτε όχι. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Μην το περνάς στην ομάδα μέσω της αγωνιστικότητάς σου».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο Βασάλος προσπάθησε να δικαιολογήσει την στάση της Μελίνας, αναφέροντας ότι δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο στις πιεστικές συνθήκες του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyxampt2qy1)


Εκτός από τη Μελίνα σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία για άλλη μία φορά λύγισε.

«Πριν μπω στο Survivor έκανα life coaching κι η δασκάλα μου μού είχε πει βρες ένα σύμβολο που να σε αντιπροσωπεύει. Σκεφτόμουν καρδούλα; Αστεράκι; Λέω όχι με αντιπροσωπεύει το λιοντάρι και μου λέει ωραία να το κάνεις τατουάζ. Τις δύσκολες στιγμές θα το βλέπεις, θα παίρνεις θάρρος, θα ανεβαίνεις ψυχολογικά, θα σφίγγεις τα δόντια και θα προχωράς. Έτσι, λοιπόν, έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου και τις τελευταίες ημέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά… πάλι θα μου έρθει… το κοιτώ και παίρνω θάρρος» είπε βουρκωμένη η Μαριαλένα.

«Λέω όχι, έχω περάσει πιο δύσκολα, είμαι δυνατή, θα το παλέψω και θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο γιατί εδώ έχω έρθει με έναν στόχο. Σίγουρα έχω πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά θα το βρω. Έτσι κι αλλιώς έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μέσα κι έξω από το Survivor. Δεν είναι τίποτα ρόδινο και τίποτα εύκολο σε αυτήν την ζωή, οπότε σήμερα ξημέρωσε μία καινούρια ημέρα για εμένα» συνέχισε η παίκτρια, βρίσκοντας λίγο κουράγιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyxsj9gt10h)


Ο Κωνσταντίνος αναζητώντας έναν τρόπο να χαλαρώσει τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Τάκη Καραγκούνια που βρίσκεται συνέχεια στα... κάγκελα, ετοίμασε μια νέα θεραπεία, που προϋποθέτει ότι οι παίκτες δεν πρέπει να φορούν ρούχα κι ονομάζεται ενεργειακός εξευγενισμός.

«Θα το ξεκινήσω εγώ με τον Τάκη και όποιος θέλει ακολουθεί. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε όλοι γυμνοί. Έχω βρει το κατάλληλο ένδυμα για όποιον με ακολουθήσει σε αυτόν τον ενεργειακό εξευγενισμό. Αυτό το φύλλο είναι για τον Τάκη, πιστεύω το ταιριάζει απόλυτα» ανέφερε ο Βασάλος, κρατώντας ένα μεγάλο φύλλο.

Δείχνοντας ένα μικρότερο φύλλο, συνέχισε για τον εαυτό του: «Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο… τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι. Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Μόνο και μόνο που έχουν πέσει ψυχολογικά και θα δουν ο ένας τον άλλο με ενδύματα τα φύλλα. Τελείωσε. θα πάμε μέχρι τον Αύγουστο εδώ. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν έχω να κρύψω και πολλά» είπε με χιούμορ ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας για την νέα του θεραπεία στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyxy8mjif21)


Στο στίβο μάχης οι Μπλε βρήκαν καλύτερα το στόχο με τους κρίκους και παρότι πιέστηκαν από τους Κόκκινους στο πρώτο σετ, το πήραν με 8-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyybiih00i1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyyz8vtfhw1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyzfdnecp55)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyzi6po40ap)


Στο δεύτερο σετ οι Μπλε έκαναν... παρέλαση και καθάρισαν την 1η ασυλία της εβδομάδας με 8-1, με την ηρεμία στους Κόκκινους να έχει διαταραχθεί πάλι από τις εντάσεις που δημιούργησε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αυτή τη φορά τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο επειδή τον εμπόδισε να μιλήσει με τον Μάριο Πρίαμο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz06ewqjuxl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz0bt9mg7r5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz0i35tjnk9)


«Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μην μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε να μην λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα ριάλιτι σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα» είπε ο Τάκης.

«Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα» απάντησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz0u16lxjrt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz170jxg5jl)


Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα έχει ανέβει μετά την αποχώρηση Μαρτίκα, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz1flvj0fpt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz1mu0psg95)


Τις εντάσεις που προκαλεί ο Τάκης δεν της αντέχει πλέον ούτε ο πιο ήρεμος της Κόκκινης ομάδας, Σάκης Κατσούλης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz26hy6ph4p)


Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο αρχικά με τον Τάκη να διαφωνεί με τον Μπάρτζη για την αγωνιστικότητα του Μαρτίκα και το πόσο η αποχώρηση του βοήθησε τους Μπλε και στη συνέχεια με τον Ηλία, με τον μισθοφόρο να αφήνει και «καρφιά» για την αποβολή του Γκότση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz2db0oy2q9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz2msfatr6h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz2w5rwv0s9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz33xpyxnq1)


Τα πράγματα ηρέμισαν κάπως όταν οι Κόκκινοι κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη και ενώ οι περισσότεροι εκτιμούσαν πως στον τάκο θα βγει ο Τάκης, τελικά έπεσαν έξω καθώς τρεις ψήφισαν Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλοι δύο την Μελίνα Μεταξά με αποτέλεσμα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα να είναι ο 33χρονος γυμναστής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz39ado7dah)

Ο Βασάλος τρόλαρε την υποψήφιότητα του λέγοντας: «Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες, θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csz3b23zilzd)
 




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσίπρας αλλάζει εν κινήσει για ν' αποφύγει νέα ήττα - Η «εκτόξευση» Τεμπονέρα, η... συνταγή Παπαδημούλη και οι τεχνοκράτες

Επικοινωνία Μπάιντεν-Ερντογάν - Παραμένουν οι τουρκικοί λεονταρισμοί για τα F-16

Φωτογραφίες: Ο καφές της Μαρέβας Γκραμπόφσκι με γυναίκες της ΝΔ πριν την ομιλία Μητσοτάκη στο Περιστέρι

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης