Καραμίχος για διάγνωση με καρκίνο: «Βρέθηκε κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες»

Καραμίχος για διάγνωση με καρκίνο: «Βρέθηκε κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες»

Η πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μετά την αποκάλυψη, ότι διαγνώστηκε με καρκίνο - «Βρήκαν έναν όζο στο πνεύμονα» είπε - Δείτε βίντεο

karamixos_karkinos83
Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, έδωσε ο Γιώργος Καραμίχος, την Τρίτη 16 Μαΐου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», όπου και περιέγραψε όλη την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο ίδιος διηγήθηκε όσα συνέβησαν, από τη στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις της κόρης του, μέχρι το διήμερο που βρέθηκε στη ΜΕΘ και τις πιθανές αιτίες που οδήγησαν την υγεία του σε αυτή την κατάσταση.

«Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Η επέμβαση έγινε στις 24 Μαρτίου. Πήγα με την κόρη μου για να κάνουμε εξετάσεις. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και μάλιστα την επόμενη ημέρα θα πετούσα για Αμερική. Ευτυχώς η Ρεγγίνα μου ήταν μία χαρά, αλλά εμένα με κράτησαν. Περίμεναν τα πρώτα αποτελέσματα, επειδή όμως η κόρη μου έπρεπε να φύγει, τους ρώτησα αν θα περιμένουμε κι άλλο. Μου είπαν πως θα έρθει ο διευθυντής να μου μιλήσει. Μου είπε ότι βρήκαν έναν όζο στο πνεύμονα, κάτι που δεν υπήρχε πριν από 1,5 χρόνο που είχα κάνει εξετάσεις» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnkth4svqo9)


Στην πορεία, ο ηθοποιός τόνισε: «Εγώ ήθελα να φύγω, τους είπα ότι θα κάνω τις εξετάσεις σε έναν μήνα. Τότε κατέβασε τη μάσκα ο διευθυντής και μου είπε ότι με περιμένουν τώρα για αξονική. Μου έκαναν εισαγωγή, ενώ εγώ τους έλεγα ότι πρέπει να φύγω γιατί πετούσα για Αμερική. Μου είπαν ότι είναι δική μου η ζωή αλλά εκείνοι δεν θα το άφηναν. Με έπεισαν. Μετά μπήκα σε έναν αγώνα, μέχρι να βρω γιατρούς κτλ. Έκανα την επέμβαση στο Υγεία, αφαιρέθηκε όλος ο άνω λοβός. Βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, αφαίρεσαν και λεμφαδένες προληπτικά. Ήμουν στην εντατική 2 ημέρες».

Ο Γιώργος Καραμίχος συνέχισε, λέγοντας: «Μετά περιμέναμε τη βιοψία για να δείξει αν θα χρειαστεί χημειοθεραπεία. Μετά από τρεις εβδομάδες βγήκε η βιοψία και έδειξε ότι οι λεμφαδένες είναι καθαροί και ο φλοιός του πνεύμονα ήταν καθαρός. Αυτά είναι τα βασικά γιατί από εκεί θα μπορούσε να πάει παντού. Αλλά είναι τρεις εβδομάδες που λες: “Έχει πάει κάπου αλλού; Θα ζήσω;” Μετά βγήκε ότι ήταν καθαρή, αλλά κάποια λεμφικά έμβολα είχαν φύγει από εκεί, ήταν πολύ κοντά στους λεμφαδένες, το οποίο σημαίνει ότι αν είχα φύγει για Αμερική και ερχόμουν μετά από τρεις εβδομάδες, μπορεί να είχε χτυπήσει λεμφαδένες, μπορεί να ήταν παντού».

«Ευτυχώς όλα τα άλλα ήταν καλά. Ξεκινάω σήμερα ένα χάπι, το οποίο θα παίρνω κάθε μέρα για ενάμιση χρόνο. Έχει κάποιες παρενέργειες, μπορεί να έχει ναυτία, δεν ξέρω ακόμα τι, θα προσέχω και όλα τα υπόλοιπα, συναισθήματα, δίαιτες… Οι γιατροί μου είπαν μην ψάχνετε την αιτία, δεν έχει σημασία. Αυτό το συγκεκριμένο μου είπαν ότι δεν έχει σχέση με το κάπνισμα, μου είπαν ότι το εμφανίζουν πολλοί δίχως να έχουν καπνίσει ποτέ. Με βάση τις συμπτώσεις έχει να κάνει με την μόλυνση του περιβάλλοντος, επειδή έζησα 10 χρόνια Λος Άντζελες που ήταν δύσκολο με τη μόλυνση και με τα air condition κι όλα αυτά που έχει» δήλωσε τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καραμίχου
Νωρίτερα τον Μάιο, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε καλεσμένος σε μία εκδήλωση, πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου να συμμετάσχω στην εκδήλωση κι είπα "ναι" κατευθείαν, δεν ήξερα ότι λίγες ημέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου» είπε αρχικά.

«Πριν σχεδόν έναν μήνα, έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες. Τις σκαπουλάραμε που λέει, για έναν χρόνο και κάτι, με ένα χαπάκι. Δεν έζησα αυτή τη μοναξιά. Το λέω τώρα πρώτη φορά δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ» συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csem37dfulv5)

Τέλος, ανέφερε πως δεν ένιωσε στιγμή μόνος του σε αυτή την περιπέτεια, αφού είχε κοντά του καλούς του φίλους, αλλά και την κόρη του.

«Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά, είχα την κόρη μου δίπλα μου. Αξίζει να το πω εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Η συμβουλή μου είναι "κάντε παιδιά", βοηθάει! Πρώτον λες "είναι το παιδί μου δίπλα και δεν θα πάθω τίποτα, γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για αυτό". Επίσης, είχα φίλους. Μετά που βγήκα από την εντατική, δεν ένιωσα στιγμή μόνος μου. Είχα ανθρώπους να με αγαπάνε και να τους αγαπώ».

«Όταν πήγα με το βαλιτσάκι να μπω στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι μου. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω. Μετά τις δύο μέρες στην εντατική, δεν ένιωσα μόνος ούτε στιγμή. Ήξερα ότι είχα έξω ανθρώπους να με αγαπάνε»
 πρόσθεσε, ο Γιώργος Καραμίχος.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Μαλώσαμε, «η ατμόσφαιρα ήταν φρίκη» λέει ο Δένδιας για το επεισόδιο με τον Τσαβούσογλου

Φωτογράφοι από Γερμανία μέχρι Ιαπωνία έρχονται Ελλάδα για τα αεροσκάφη που... χορεύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης