Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα: Το «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή

Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα: Το «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα για τον χαμό του καταξιωμένου τραγουδιστή

karrer-plessa_vogiatzis
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 89χρονος τραγουδιστής είχε υποβληθεί προσφατα σε επέμβαση στην ουρολογική κλινική του «Λαϊκού» καθως αντιμετώπισε κάποιο νεφρολογικό πρόβλημα. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες πήγε ως έκτακτο περιστατικό με αποφρακτικό ειλεό στο Ιπποκράτειο. Οι γιατροί αντιμετώπισαν την επιπλοκή με επιτυχία, όμως και πάλι εκδήλωσε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και λίγες ώρες μετά έπαθε καρδιακή ανακοπή. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η πολυοργανική ανεπάρκεια.

Τον αγαπημένο τραγουδιστή, που άφησε την τελευταία του πνοή στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο», αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο Facebook η Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπητό τραγουδιστή.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Αχ Γιάννη μου.... Και σε είχα τόσο έντονα στη σκέψη μου αυτές τίς μέρες.... Θα σε θυμάμαι πάντα όταν θα ακούω την "Πρώτη μας Νύχτα" που σφράγισες με την ερμηνεία σου..... Το τραγούδι που σημάδεψε τη ζωή μου.... Εσύ πέτα ψηλά... Στον "Ουρανό με τ΄αστέρια" που σε περιμένει κι από σήμερα θα τον κάνεις εσύ ακόμα πιο φωτεινό..... Καλό ταξίδι Αστέρι μου.....».

Κλείσιμο

Αχ Γιάννη μου....Καί σε είχα τόσο έντονα στή σκέψη μου αυτές τίς μέρες....Θα σε θυμάμαι πάντα όταν θα ακούω την "Πρώτη...

Posted by Loukila Carrer Plessa on Monday, May 15, 2023


Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές στην Τουρκία: Πώς έκανε την ανατροπή ο Ερντογάν - Οι εκτιμήσεις για τον β΄γύρο

«Βουτιά» στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης - Ανεστάλησαν προσωρινά οι συναλλαγές

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης