Εκλογές στην Τουρκία: «Βουτιά» 6,38% στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης - Ανεστάλησαν προσωρινά οι συναλλαγές
Η εντολή για τη διακοπή εκδόθηκε στις 09:55 και οι συναλλαγές επαναλήφθηκαν στις 10:30
Ανεστάλησαν προσωρινά οι συναλλαγές, που διεξάγονται πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης, έπειτα από «βουτιά» της αγοράς στον απόηχο του «θρίλερ» των προεδρικών εκλογών.
Το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης διέκοψε τις συναλλαγές αφού ο βασικός δείκτης του κατέγραφε πτώση 6,38% στις συναλλαγές πριν από το άνοιγμα της αγοράς, μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, τα στήθος με στήθος αποτελέσματα του οποίου οδηγούν σε δεύτερο γύρο.
Η εντολή για τη διακοπή των συναλλαγών εκδόθηκε στις 09:55 (ώρα Ελλάδας). Οι συναλλαγές επαναλήφθηκαν στις 10:30 (ώρα Ελλάδας).
Ο δείκτης του τραπεζικού τομέα είχε σημειώσει πτώση κατά 9,54% όταν διακόπηκαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.