Ο γνωστός τραγουδιστής περνά δύσκολες ώρες, καθώς όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στα social media, έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που είχε πάντα δίπλα του στις συναυλίες, από το ξεκίνημά του.
Ο ίδιος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι αποχαιρέτησε τον Αλέκο.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγραψε: «Σήμερα έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που ήταν πάντα απέναντι μου στις συναυλίες για πάνω από 40 χρόνια. Αυτός που ήταν υπεύθυνος για όλα αυτά που ακούγατε εσείς. Καλό ταξίδι φίλε μου Αλέκο. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Βασίλης».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.