Παπακωνσταντίνου σε Ράντου: Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει

Παπακωνσταντίνου σε Ράντου: Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει

Όλα όσα είπε το ζευγάρι για τη συνεργασία τους στη μουσικοθεατρική παράσταση «Κοινή Ησυχία»

Rantou_Vasilis1
Μαζί στη ζωή, μαζί και στη... σκηνή. Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της σόου μπιζ ανεβάζουν μαζί τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Κοινή ησυχία» στο θέατρο Διάνα. Η Ελένη τον σκηνοθετεί, ο Βασίλης ερμηνεύει με τρόπο που συγκινεί και συνεπαίρνει το κοινό.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα και το ζευγάρι μίλησε στις κάμερες για τη συνεργασία τους, για όσα τους ενώνουν όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν έλλειψαν και πειράγματα μεταξύ τους.

Μιλώντας για τη συνεργασία τους είπαν: «Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας» και πρόσθεσαν ότι όσον αφορά τη δουλειά έχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να είναι εκείνος που κάνει πίσω, αφού τώρα παίζει στην έδρα της.

«Ήταν απαίσια που με σκηνοθετούσε. Είναι πολύ αυστηρή, πάρα πολύ αυστηρή. Έπρεπε να στηθούμε σε κάθε στιγμή, αυτό για μας ήταν άγνωστο», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η Ελένη Ράντου από την πλευρά της, έδωσε μια άλλη οπτική στο θέμα λέγοντας: «Δεν μπορείς να φανταστείς για να τους μαζέψω τι γινόταν! Και αυτό το θεωρεί αυστηρότητα, απλά ότι δούλεψα. Τι να πω; Είναι μια χορογραφία από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο, είναι σαν μουσικό κουτί. Όταν δουλεύεις εσύ σκληρά έχεις απαιτήσεις να δουλεύουν και οι άλλοι σκληρά και αυτό είναι λίγο… υπήρχε μια τριβή. Με συγκίνησε βαθιά γιατί ήταν έργο τέχνης».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfhngz34mfs1-sf)


Τι είπαν για τη συνεργασία τους

Κλείσιμο
Το ζευγάρι μίλησε και στο «Happy Day» λέγοντας για τη συνεργασία τους επί σκηνής: «Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας» και πρόσθεσαν ότι όσον αφορά τη δουλειά έχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να είναι εκείνος που κάνει πίσω, αφού τώρα παίζει στην έδρα της.

Οι δύο καλλιτέχνες ρωτήθηκαν και για τη σχέση τους με την Ελένη Ράντου να λέει: «Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά είτε κανονικά είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα».

Ο δε Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε πειράζοντάς την on camera: «Εγώ ερωτευμένος με αυτό;» για να συνεχίσει: «Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfhmm1nh9twh-st)

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου, μετά την τεράστια επιτυχία του εμβληματικού «9:05» (270 παραστάσεις και 130.000 θεατές) σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη, συναντιούνται ξανά επί σκηνής. Και αν στο «9:05» το θέμα ήταν η πραγματικότητα, στην «Κοινή Ησυχία» το θέμα είναι το όνειρο. «Δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά!» Αυτή τη φορά συνοδοιπόρος τους είναι η Ελένη Ράντου (υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο), και οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου και Δημήτρης Καπετανάκος.

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, ενώ το κείμενο του Οδυσσέα Ιωάννου είναι ένα καινούριο ταξίδι που αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας. Μας προτρέπουν «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία»…

Επί σκηνής:
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Οδυσσέας Ιωάννου
Σοφία Πανάγου
Δημήτρης Καπετανάκος

Μουσικοί:
Ανδρέας Αποστόλου: Πιάνο-ενορχηστρώσεις
Μαίρη Μπρόζη: Βιολί-τραγούδι
Βαγγέλης Πατεράκης: Μπάσο
Στέφανος Δημητρίου: Κρουστά
Γιάννης Αυγέρης: Κιθάρες

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ελένη Ράντου
Κείμενο: Οδυσσέας Ιωάννου
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Μουσική ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλήμης
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Έναρξη παραστάσεων: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Κρήτη: Το συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο - Την κυνηγούσε με το μαχαίρι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης