Το λουκ της Ειρήνης στο «My Style Rocks» προβλημάτισε την κριτική επιτροπή και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, με την παίκτρια να κάνει «συλλογή» από άσους. Το κόνσεπτ της ήταν «ραντεβού για να της δείξουν ένα χώρο να μεταφέρει την εταιρία της», αλλά έφερε κακή βαθμολογία στο σύνολο.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στη fashionista: «Αυτό το λουκ δεν είναι άξιο σχολιασμού. Είναι καταρχάς εκτός εποχής., Δεν ξέρω πώς μπήκες στη διαδικασία να φέρεις τέτοιο λουκ, αλλά δεν περνάει» και τη βαθμολόγησε με τον χαμηλότερο βαθμό, 1 στα 5.
Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στο παλτό, μεταξύ Σελένης, Αναστασίας, Όλγας και Emilias. Για ακόμη μία φορά, οι fashionistas δεν συμφώνησαν στον τρόπο που βαθμολογούν η μία την άλλη, κάνοντας λόγο για προσωπική εμπάθεια και έλλειψη δικαιοσύνης.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση