Αντέλ: Εξήγησε τον λόγο που δεν θα γίνει ποτέ νικήτρια «EGOT»

Αντέλ: Εξήγησε τον λόγο που δεν θα γίνει ποτέ νικήτρια «EGOT»

H διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της με τον Τζέιμς Κόρντεν

adele-321
Το να γίνεις νικητής του EGOT είναι κάτι που οι περισσότεροι καλλιτέχνες μπορούν μόνο να ονειρεύονται, αλλά για την Αντέλ, είναι πολύ εφικτό. Το ακρωνύμιο «EGOT» αποτελεί την ονομασία που δίνεται σε άτομα που έχουν κερδίσει και τα τέσσερα σημαντικότερα αμερικανικά βραβεία τέχνης, δηλαδή τα Emmy, Grammy, Oscar και Tony. Αυτό το επίτευγμα, μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει μόνο 18 άτομα συνολικά.

Ενώ η Βρετανίδα τραγουδίστρια κέρδισε τη θέση της στους υποψηφίους καθώς έχει αποσπάσει ένα Emmy για το αφιέρωμα «Adele: One Night Only», 16 Grammy, ένα Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι για το «Skyfall», αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμα ένα Tony.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου τμήματος του «Carpool Karaoke» με τον Τζέιμς Κόρντεν, η Αντέλ έδωσε την άποψή της σχετικά με το γιατί η επίτευξη του status του EGOT απλά δεν είναι στα χαρτιά της.
342921593_176143768278492_2410492451285079796_n
Κλείσιμο

«Όταν κάναμε το τελευταίο Carpool, ήσουν νικητής των Όσκαρ, προφανώς νικητής των Grammy, στη συνέχεια κέρδισες και Emmy για το τηλεοπτικό σου αφιέρωμα», είπε ο Κόρντεν στην τραγουδίστρια.

«Που σημαίνει ότι είσαι ένα βραβείο Tony μακριά από το EGOT. Τώρα έχεις το EGO». Η τραγουδίστρια αστειεύτηκε ότι «πάντα είχε το EGO», δηλαδή το «εγώ», προτού εξηγήσει ότι το να κερδίσει ένα Tony «δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ».

«Δεν θα έγραφα ποτέ ένα μιούζικαλ ή κάτι τέτοιο γιατί μισώ τα μιούζικαλ», αποκάλυψε. «Μισώ τα μιούζικαλ. Δεν νομίζω ότι έχω πει ποτέ πόσο πολύ μισώ τα μιούζικαλ», είπε προκαλώντας έκπληξη, καθώς ο Κόρντεν είπε ότι μάλλον αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος.

Σημείωσε η Αντέλ, παρόλα αυτά, ότι «απολύτως» σέβεται τη μορφή τέχνης και πρόσθεσε: «Απλά δεν χρειάζεται να ακούω τα πάντα σε γαμημένο τραγούδι όλη την ώρα. Πιστεύω επίσης ότι το EGO μου ταιριάζει καλύτερα».

Δείτε το βίντεο
Adele - The Final Carpool Karaoke

Σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το ζευγάρι θυμήθηκε την αποτυχημένη προσπάθεια του Κόρντεν να κάνει φάρσα στην τραγουδίστρια.

Αφού δήλωσε περήφανα ότι «κανείς δεν μπορεί ποτέ να μου κάνει φάρσα», η Αντέλ την «πάτησε» όταν ο Κόρντεν αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη φάρσα πριν από μερικά χρόνια.

«Έστησα όλο αυτό το πράγμα - και για να το πω τώρα δυνατά, είναι τόσο γελοίο - ότι υπήρχε μια άγρια αρκούδα ελεύθερα και είχαμε φέρει αυτή την αρκούδα animatronic από τον Καναδά», είπε ο Κόρντεν, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού αυτή τη φορά.

Ο οικοδεσπότης του «Late Late Show» εξήγησε ότι η ομάδα του είχε συντονίσει μια συνέντευξη με την Αντέλ σε ένα σπίτι, όπου στη συνέχεια θα τη διέκοπταν οι φύλακες του πάρκου που θα την προειδοποιούσαν ότι η αρκούδα ήταν κοντά.

Ο Κόρντεν έβαλε ακόμη και την παρουσιάστρια των ειδήσεων του CBS, Γκέιλ Κινγκ, να συμμετάσχει στο αστείο, βάζοντάς την να ηχογραφήσει ένα ψεύτικο ειδησεογραφικό τμήμα σχετικά με την εξαφανισμένη αρκούδα, το οποίο θα έπαιζε στο δωμάτιο μακιγιάζ της Αντέλ.

Φωτογραφία άρθρου: EPA/VICKIE FLORES

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός το 2027 - Τι προανήγγειλε ο Μητσοτάκης για μισθούς και συντάξεις


Ανοιξιάτικος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει


«Λιγότεροι φόροι, καλύτερες αμοιβές» - Ο Μητσοτάκης επιστρατεύει το θετικό αφήγημα στον δρόμο προς τις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης