Σελένα Γκόμεζ για Μέριλ Στριπ: «Η γυναίκα που λατρεύω, που θαυμάζω και αγαπώ»

Σελένα Γκόμεζ για Μέριλ Στριπ: «Η γυναίκα που λατρεύω, που θαυμάζω και αγαπώ»

H τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν της σειράς «Only Murders in the Building», στην οποία συμμετέχει η οσκαρική ηθοποιός

selena_gomez_meryl_streep
Η Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε στο Instagram ότι πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του «Only Murders in the Building» και μοιράστηκε την αγάπη της για τη Μέριλ Στριπ, η οποία αποτελεί το νεότερο μέλος της σειράς.

Η Γκόμεζ εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη Στριπ μετά τη συνεργασία τους στην τηλεοπτική σειρά. Με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Γκόμεζ εξήρε τη συμπρωταγωνίστρια και το πρότυπο της. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Λοιπόν, ολοκληρώσαμε την 3η σεζόν της σειράς @onlymurdershulu. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω αρκετές λέξεις για να εξηγήσω πόσο όμορφη ήταν αυτή η σεζόν. Παραληρηματικά ξεκαρδιστική, απαιτητική και για εμένα, ένα απόλυτο όνειρο. Θα δημοσιεύσω και άλλα σύντομα. Θα σας αφήσω με τη γυναίκα που λατρεύω, θαυμάζω και αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση

Κλείσιμο
Και οι δύο γυναίκες φοράνε κοστούμια, με τη Στριπ να φοράει μια μπλε και μαύρη καμπαρντίνα και τη Γκόμεζ ένα γυαλιστερό φόρεμα με χρυσές παγιέτες. Οι δύο ηθοποιοί κοιτάνε με βλέμματα θαυμασμού και ενώνουν τα χέρια τους χαμογελώντας η μία στην άλλη.

Ο έπαινος της Γκόμεζ για τη Στριπ έρχεται μετά την κοινοποίηση της ίδιας εικόνας από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter. «Αυτό είναι το τέλος για τη Μέριλ Στριπ! Ανυπομονώ να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει για την 3η σεζόν του Only Murders», έγραψε ο λογαριασμός στη λεζάντα της εικόνας.

Προηγουμένως, ο λογαριασμός έχει μοιραστεί αρκετές παρασκηνιακές ματιές της νέας σεζόν, προϊδεάζοντας τους θαυμαστές για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό περιελάμβανε πρόσφατα την αναδημοσίευση ενός βίντεο από τον συνδημιουργό της σειράς Τζον Χόφμαν, το οποίο δείχνει πλάνα της Στριπ, η οποία πιστεύεται ότι θα υποδυθεί μια ηθοποιό του θεάτρου στη νέα σεζόν, και του Πολ Ραντ (ο οποίος έκανε μια cameo εμφάνιση στη 2η σεζόν ως αστέρας του Broadway) να γιορτάζουν το τέλος των γυρισμάτων. Το ζευγάρι φαίνεται να γελάει και να τραγουδάει καθώς διασκεδάζουν χορεύοντας στο πλατό.
Ποια είναι η ιστορία του «Only Murders in the Building»;
Το «Only Murders in the Building» είναι μια κωμωδία-μυστηρίου που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Hulu τον Αύγουστο του 2021. Η σειρά παρακολουθεί τρεις ενοίκους μιας εύπορης πολυκατοικίας, του λεγόμενου Αρκόνια, στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι έχουν όλες πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά μοιράζονται την αγάπη τους για ένα δημοφιλές podcast αληθινών εγκλημάτων. Όταν ένας ένοικος της πολυκατοικίας τους δολοφονείται και οι αρχές θεωρούν τον θάνατό του αυτοκτονία, το τρίο - η Σελένα Γκόμεζ (η νεαρή καλλιτέχνης Μάμπελ Μόρα), ο Στιβ Μάρτιν (ο συνταξιούχος ηθοποιός Τσαρλς-Χέιντεν Σάβατζ) και ο Μάρτιν Σορτ (ο αγωνιζόμενος σκηνοθέτης του Μπρόντγουεϊ Όλιβερ Πούτναμ) - συνεργάζονται για να ερευνήσουν την αλήθεια και να κυκλοφορήσουν το δικό τους podcast.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης