Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας και το γιορτινό τραπέζι. Μέχρι ο Σάκης Κατσούλης να φέρει τον νικητήριο πόντο για την ομάδα του, είχε ένα απρόοπτο που ανησύχησε τους συμπαίκτες του και περισσότερο, τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Σπύρο και τον Παναγιώτη, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε την περιγραφή της αναμέτρησης, για να ενημερώσει ότι ο «Σάκης πρέπει να χτύπησε εκτός αγώνα, μάλλον σκόνταψε».
Η κάμερα του ριάλιτι στράφηκε προς εκείνον, ο οποίος βρισκόταν ξαπλωμένος και πονούσε. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έσπευσε να τον βοηθήσει και η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την ανησυχία της. «Χτύπησε στα πλευρά, εκεί που είχε ξαναχτυπήσει» είπε, ενώ τον κρατούσε.
Στην πορεία, ο επιχειρηματίας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς της παραγωγής.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.