Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Πού βρίσκεται το πρώην ζευγάρι έναν χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Πού βρίσκεται το πρώην ζευγάρι έναν χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς - Εγκατέλειψαν και οι δύο την Αμερική

tzoni-ntep-amper-hernt
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την Τρίτη από την έναρξη της πολύκροτης δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός κατάφερε να δικαιωθεί στο δικαστήριο, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, αλλά και σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Ο Τζόνι Ντεπ με τη σειρά του, τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων κι αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, το σώμα των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του πρώην συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Έναν χρόνο αργότερα, οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τη ζωή τους και φαίνεται πως έχουν αφήσει ό,τι έγινε στο παρελθόν. Η Άμπερ Χερντ έχει αφιερωθεί πλέον, στην κόρη της και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο Τζόνι Ντεπ προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή την εικόνα του, αλλά και την καριέρα του.

Πηγή από το περιβάλλον του Χολιγουντιανού ηθοποιού δήλωσε στο People πως «ο Τζόνι Ντεπ είναι επικεντρωμένος στη δουλειά του». Συγκεκριμένα, αυτό το διάστημα εργάζεται για την προώθηση της νέας του ταινίας, με τίτλο «Jeanne Du Barry», μία παραγωγή της Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, στην οποία υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο ΧV. Η ταινία θα ανοίξει το Φεστιβάλ των Καννών στις 16 Μαΐου.

johnny-depp
Κλείσιμο

«Μόλις τελείωσε η περιοδεία του με τον Τζεφ Μπεκ, ξεκίνησε αμέσως τα γυρίσματα της Jeanne Du Barry. Τα γυρίσματα ήταν μια πρόκληση, αλλά ο Τζόνι είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του. Πιστεύει ότι είναι τέλειο που αυτό το ιστορικό δράμα θα ανοίξει στις Κάννες», εξηγεί η ίδια πηγή.

Όπως ανέφερε, ο σταρ μετά τη δίκη, εγκατέλειψε την Αμερική και ζει πλέον, στην Ευρώπη, είναι ελεύθερος και δεν αναζητά κάποια σχέση.
Από την άλλη πλευρά, η Άμπερ Χερντ έφυγε από τις ΗΠΑ, όπου ζούσε με τη 2χρονη κόρη της και μετακόμισε στην Ισπανία.

Άτομο από το περιβάλλον της, δήλωσε στο People πως αυτή ήταν η επιθυμία της ανέκαθεν. «Ανυπομονούσε να φύγει από τις ΗΠΑ με την κόρη της. Ζει πλέον, στην Ισπανία, όπου αποκτά μεγαλύτερη ιδιωτικότητα», εξηγεί.

«Η δίκη ήταν πέρα για πέρα αγχωτική για αυτή κι ήθελε να κάνει μια νέα αρχή, αλλάζοντας πρώτα από όλα, χώρα. Είναι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσει να δουλεύει και πάλι. Ήταν εξαντλημένη και απογοητευμένη από τη δίκη. Ένιωθε ότι την κακομεταχειρίστηκαν», προσθέτει.

Κλείνοντας, ανέφερε πως η ηθοποιός προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη δυσάρεστη εμπειρία της δίκης και να επικεντρωθεί σε πράγματα που αγαπά.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης