H Χάιντι Κλουμξεκίνησε τις πρώτες βουτιές, λίγο πριν το Πάσχα και μοιράστηκε μία φωτογραφία με το κοινό της.
Το super model από τη Γερμανία έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς της φίλους σε αποκαλυπτικά στιγμιότυπα ή πόζες με το μπικίνι της.
Η ίδια καθημερινά, μοιράζεται υλικό με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ενώ δεν διστάζει να... βγάλει τα «περιττά» ρούχα και να φωτογραφηθεί άλλοτε, με το μαγιό ή τα εσώρουχά της ή και χωρίς αυτά.
Στο νέο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Χάιντι Κλουμ στέλνει ένα φιλί στην κάμερα, ενώ ποζάρει μπροστά από μία πισίνα.
Το μοντέλο ωστόσο, προτίμησε να φορέσει μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και έκρυψε το γυμνό της στήθος με τα χέρια της. Στο κεφάλι της, φόρεσε μία στέκα με αυτιά κουνελιού, με αφορμή το... Πάσχα που πλησιάζει.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.