Ευρυδίκη για τη διαφήμιση με τον Μπουγά - «Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Θεοφάνους;»
«Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς τους, πρέπει να το σεβόμαστε όλοι» δήλωσε αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της καοι δημιουργό του «Φεγγάρι μου» - Δείτε το βίντεο
«Πυρά» από καλλιτέχνες και μη- δέχεται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Θεοφάνους, επειδή παραχώρησε τα δικαιώματα του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, για να το τραγουδήσει ο Τάσος Μπουγάς σε μία διαφορετική εκδοχή από αυτή της Νατάσας Θεοδωρίδου.
Οι στίχοι άλλαξαν, με τον τραγουδιστή να τάσσεται κατά των vegan που εξαιτίας τους, «εκδιώχθηκε» στο Φεγγάρι. Η συγκεκριμένη χρήση του τραγουδιού, δυσαρέστησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ αρκετοί τα «έβαλαν» με τον δημιουργό του «Φεγγάρι μου», Γιώργο Θεοφάνους.
Η πρώην σύζυγός του, Ευρυδίκη, τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
«Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Γιώργος (Θεοφάνους); Αλίμονο! Ας δούμε τα πράγματα όπως πρέπει, με χιούμορ. Τα σχόλια προκλήθηκαν γιατί δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, είμαστε αργόσχολοι μάλλον. Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς τους και θα πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Αλίμονο αν περιμένω από έναν δημιουργό που μου χαρίζει ένα τραγούδι να με ρωτήσει τι θα το κάνει αργότερα. Ό,τι θέλει μπορεί να το κάνει» τόνισε η τραγουδίστρια.
«Δε δηλώνω δημιουργός αλλά έχω γράψει 5-10 τραγούδια. Αυτά είναι δικά μου» είπε κλείνοντας η Ευρυδίκη.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.