H Ελένη Ράντου δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία τα τελευταία χρόνια, πάσχει από άνοια.
Θέλοντας να της ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή, το Σάββατο 25 Μαρτίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας της να κάθεται σε μία πολυθρόνα και κάτω από αυτή, της ευχήθηκε. «Χρόνια πολλά μανούλα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε την ανάρτησή της:
Στο παρελθόν, η Ελένη Ράντου είχε αναφερθεί στη σχέση της με τη μητέρα της σε συνέντευξή της. Είχε παραδεχτεί μάλιστα, πως έχουν περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις, αφού η ίδια έχει βιώσει έντονα την απόρριψη σαν παιδί.
«Έχω βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από τη δημιουργό μου. Αυτή τη σχέση τώρα, την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος κι ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση. Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα, γι' αυτό ετοιμάζεσαι. Για τη συμφιλίωση», είχε δηλώσει σε συνέντευξη που έδωσε στη Ναταλία Γερμανού.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.