Ελένη Ράντου: Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου, χρειάστηκε ένας πολύ μεγάλος κύκλος

Ελένη Ράντου: Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου, χρειάστηκε ένας πολύ μεγάλος κύκλος

«Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση, υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα» συμπλήρωσε η ηθοποιός

radoy
Η Ελένη Ράντου βρέθηκε παραμονή Χριστουγέννων καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, την καριέρα της, αλλά και για τη σχέση με τη μητέρα της, με αφορμή την παράσταση «Το party της ζωής μου» που περιλαμβάνει αυτοβιογραφικά στοιχεία.

Μιλώντας για την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Ράντου δήλωσε πως είναι το πιο ουσιαστικό πράγμα που έχει «φτιάξει» στη ζωή της.

«Δεν ήμουν έτοιμη τότε. Ποτέ δεν είσαι έτοιμη. Απλά "βουτάς". Είδα κάποιες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη μου και ήμουν σαν να κατέβαινα σε μάχη, σαν να έχω μια αποστολή. Αντλείς δύναμη από τα πάντα εκείνη την περίοδο. Με μένα βοηθιέται πολύ στα πρακτικά και διαδικαστικά πράγματα, γιατί είμαι πιο προσγειωμένη. Με τον μπαμπά είναι στη φάση πώς ονειρευόμαστε να κάνουμε κάτι. Αφού ονειρευτεί με τον μπαμπά, έρχεται σε μένα για να τη βοηθήσω να το διεκπεραιώσει» ανέφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpa3acavan69)

Όσον αφορά στη νέα της παράσταση, με τίτλο «Το party της ζωής μου» η Ελένη Ράντου εξήγησε: «Δεν είναι ακριβώς οι "σελίδες" της δικής μου ζωής, έχει και μυθοπλαστικά πράγματα. Απλώς έχει όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει. Έχει στιγμές που στηρίζονται στη ζωή σου, αλλά δεν είναι η ζωή σου. Έχει εμπνευστεί από τη δική μου τη ζωή, με αφορμή τη σχέση της ηρωίδας με τη μητέρα της, με τον δημιουργό της. Και την αίσθηση ότι έχει νιώσει πολύ έντονα την απόρριψη. Οπότε, όταν σε απορρίπτει ο ίδιος σου ο δημιουργός γεννιούνται πάρα πολλά θέματα».

Κλείσιμο

Σχολιάζοντας τη σχέση με τη μητέρα της η Ελένη Ράντου σημείωσε: «Μου ήταν πολύ οικείο το συναίσθημα, οπότε πιάστηκα από αυτό και μετά τα γεγονότα μπορούσα να τα πειράξω. Αλλά ήθελα να κρατήσω το συναίσθημα του να γνωρίζεις τον κόσμο χωρίς να νιώθεις ότι έχεις πάρα πολύ υποστήριξη. Να μεγαλώνεις και να κουβαλάς αγωνίες. Αγωνίες που φαίνεται ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμες, γιατί νιώθω ότι αυτό γίνεται party όλων των θεατών και κάθε βράδυ η ταύτιση είναι αδιανόητη. Και σε κάνει να νιώθεις ότι εν είναι μια προσωπική αφήγηση, είναι κάτι που το έχουμε νιώσει όλοι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpa3bvvvqfpl)

Σε ερώτηση για το εάν αποκατέστησε αυτή την απόρριψη και τις τωρινές σχέσεις με τη μητέρα της, η ηθοποιός είπε: «Τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι' αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».

Όσο για την απουσία της από την τηλεόραση, η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Νιώθω πολύ καλά στο θέατρο. Νιώθω ανεξάρτητη και πως ό,τι ονειρευτώ μπορεί να γίνει. Έδωσα προτεραιότητα εκεί και δεν ψάχτηκα καθόλου για κάτι τηλεοπτικό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpa3lqtw2ydt)

Ειδήσεις σήμερα:

Πελέ: Κρίσιμες ώρες - «Άλλη μια νύχτα μαζί» γράφει η κόρη του - Στο νοσοκομείο και ο γιος του

Ρουμανία: Βίντεο-ντοκουμέντο - Δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα, ο οδηγός του λεωφορείου αλλάζει λωρίδα!

«Κυκλώνας-βόμβα» στις ΗΠΑ: Συγκλονιστικές εικόνες από την πολύνεκρη καραμπόλα 46 οχημάτων στο Οχάιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης