Οι συμπαίκτες της την θεώρησαν την πιο αδύναμη παίκτρια στην ομάδα τους, με αποτέλεσμα να την ψηφίσουν ως υποψήφια προς αποχώρηση.
Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» την περίμεναν οι παπαράτσι. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη κατά την επιστροφή της.
Σε story που ανάρτησε στο Instagram, η Νικολέτα Μαυρίδη ακούγεται να λέει: «Και ναι λοιπόν πίσω στην Ελλάδα! Είμαι πολύ χαρούμενη, σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα όμορφα μηνύματα που έχω λάβει. Άδικο ή δίκαιο εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ξαναβρέθηκα σε αυτό το πρόγραμμα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τα μηνύματα στα social media! Θεωρώ ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται».
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»