Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τη σύντροφό του.
«Ήταν αμήχανο, είχαμε να βρεθούμε καιρό. Όπως και την πρώτη φορά, είσαι λίγο αμήχανος με τους ανθρώπους σου. Βγαίνεις από τη ζούγκλα, μπαίνεις μέσα σε ένα αυτοκίνητο, μπαίνεις σε σπίτι, παίρνεις αγκαλιά έναν άνθρωπο που μυρίζει ωραία, είναι λίγο περίεργο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr8k4rkh9oux)
Όπως δήλωσε στη συνέχεια, το πρώτο πράγμα που έκανε, όταν επέστρεψε στο σπίτι του ήταν να ξαπλώσει στον καναπέ του. «Ξάπλωσα στον καναπέ, παρήγγειλα κάτι μπέργκερ, ήπια ποτό. Μπάνιο είχα κάνει στο ξενοδοχείο», δήλωσε κλείνοντας.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.