H Kάρμεν Ηλέκτρα πόζαρε ημίγυμνη και προσκάλεσε τους θαυμαστές της στο OnlyFans για... περισσότερα
carmen_electra_arthro

H Kάρμεν Ηλέκτρα πόζαρε ημίγυμνη και προσκάλεσε τους θαυμαστές της στο OnlyFans για... περισσότερα

«Επισκέψου το προφίλ μου και γίνε δικός μου» υπόσχεται...

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch», Kάρμεν Ηλέκτρα, προχώρησε σε μία ακόμα σέξι φωτογράφιση, στην οποία φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο και μία ζώνη, για να προωθήσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η Ηλέκτρα, η οποία είναι εδώ και αρκετό καιρό σταρ του OnlyFans, πόζαρε με το ένα πόδι στον αέρα, ανακατεύοντας με το ένα χέρι τα ξανθά μαλλιά της, ενώ το άλλο ακουμπούσε στον γοφό της. Συμπλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι καφέ μπότες μέχρι το ύψος του μηρού και συνόδεψε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ξεκίνησα μια ολοκαίνουρια αποκλειστική και πιο προσωπική σελίδα θαυμαστών μόνο για τους VIP θαυμαστές μου. Επισκεφτείτε το προφίλ μου και γίνετε δικοί μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kάρμεν Ηλέκτρα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει το λογαριασμό της στο OnlyFans.

Νωρίτερα φέτος, άφησε άφωνους τους θαυμαστές της, καθώς πόζαρε με ένα μεταλλικό χρυσό μπικίνι.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν την εκτίμησή τους για την τελευταία φωτογράφιση, με τη συμπρωταγωνίστρια της στο «Baywatch», Μπράντε Ρόντρικ, να αφήνει τρία emojis φλόγας στην ενότητα των σχολίων. Ένας άλλος θαυμαστής χαρακτήρισε την Ηλέκτρα «λαχταριστή», ενώ άλλοι θαύμασαν την «ωραία ζώνη» και την αποκάλεσαν «θεά».

Από το Baywatch στο OnlyFans
Η Κάρμεν Ηλέκτρα εντάχθηκε στον κόσμο του OnlyFans τον περασμένο Μάιο.

Πρόκειται για την online συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στους δημιουργούς να επικοινωνούν με θαυμαστές τους και να λαμβάνουν πληρωμή απευθείας, με αντάλλαγμα φωτογραφίες και βίντεο.

Η πρώην σταρ του «Baywatch» πήρε αυτή την απόφαση, μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της. Πλέον χρησιμοποιεί τις σέξι φωτογραφίες της και τα έσοδα καταλήγουν στην ίδια.

Μιλώντας παλαιότερα στο People, τόνισε ότι το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. «Απλώς ένιωσα σαν..“Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό. Για πρώτη φορά, έχω αυτή την ευκαιρία να γίνω το αφεντικό του εαυτού μου και να έχω το δικό μου δημιουργικό όραμα για να μοιραστώ κάτι με τους θαυμαστές μου χωρίς να στέκεται κάποιος από πάνω μου και να μου λέει: “Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο”».

Σε αντίθεση με το Instagram, η Ηλέκτρα σχεδιάζει να δημοσιεύσει περιεχόμενο στο OnlyFans που περιλαμβάνει «σέξι, αριστοκρατικές φωτογραφίες και βίντεο», μέσω των οποίων θα δημιουργήσει πιο οικείο κλίμα με τους θαυμαστές της, όπως είπε.

«Οι άνθρωποι θα κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν ούτως ή άλλως με τις φωτογραφίες σας», εξήγησε η Ηλέκτρα σε συνέχεια των δηλώσεών της και πρόσθεσε ότι μέσω της πλατφόρμας, θα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει καλύτερα, πώς χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες της.

«Αισθάνεσαι πολύ ωραία όταν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Νομίζω ότι αυτό που βιώνουμε σήμερα, είναι ότι οι άνθρωποι επιτέλους υπερασπίζονται τον εαυτό τους και το ποιοι είναι. Δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνεις, αλλά σέβομαι τους ανθρώπους που μπορούν να υπερασπιστούν αυτό που είναι και να είναι ειλικρινείς γι' αυτό», είπε τέλος η διάσημη περσόνα.

Onlyfans: Η πλατφόρμα που… μοιράζει εκατομμύρια
Μπορεί να εντάσσεται στην «οικογένεια» των social media, αλλά το OnlyFans ενέχει στοιχεία που το διαφοροποιούν από τα άλλα μέσα.

Πρόκειται για μία συνδρομητική πλατφόρμα περιεχομένου, που από την περίοδο της καραντίνας και ύστερα απέκτησε μεγάλη απήχηση στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό ενώ αποφέρει και χρήματα σε όσους το χρησιμοποιούν... έξυπνα. Στο ίδιο πλαίσιο μπορεί οι αριθμοί των κερδών αυτών να αλλάζουν συνεχώς, αλλά ένα στοιχείο παραμένει ίδιο, η προώθηση μίας «έμμεσης πορνογραφίας».

Ο Τίμοθι Στόκλεϊ αποφάσισε το 2016 να λανσάρει το OnlyFans, προωθώντας ένα συνδρομητικό μοντέλο. Σε αυτό, ο καθένας θα μπορούσε να γίνει κοινωνός του πρωτότυπου περιεχομένου καταβάλλοντας μια (συνήθως) μικρή συνδρομή, το 80% της οποίας μάλιστα, θα κατέληγε στον δημιουργό.

Όποιος έφτιαχνε οτιδήποτε πρωτότυπο, μπορούσε να το ανεβάσει, αρκεί να τηρούσε τον βασικό κανόνα της πολιτικής του Στόκλεϊ, να είναι άνω των 18 ετών. Σε αντίθεση με τους βασικούς ανταγωνιστές του, το Facebook και το Instagram, το OnlyFans ήρθε να δημιουργήσει έναν κόσμο μόνο για ενήλικες, μακριά από τους αυστηρούς περιορισμούς των Ζούκερμπεργκ και Σίστρομ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Έκανα 8,41 μ. και έφυγα, ένα παπούτσι δεν κάνει τον αθλητή», λέει ο Τεντόγλου

«Πήγαινα στο ιατρείο του, με βίασε πάνω από δύο φορές» κατέθεσε η 12χρονη για τον δερματολόγο

Οικογένεια Λεβέντη - Αλγιαννάκη: Στο «σφυρί» τρία ακόμη ακίνητα για χρέη του γιου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης