Μαριάννα Τουμασάτου: «Έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα να τις κάνει το παιδί μου»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα να τις κάνει το παιδί μου»

«Έχουμε πάει μεγάλη παρέα, Θεσσαλονίκη-Κασσάνδρα, όλο το αντίθετο ρεύμα με το αυτοκίνητο, έτσι για πλάκα» δήλωσε η ηθοποιός

marianna-toumasatou
H Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα εφηβικά της χρόνια, τις ακρότητες που έκανε ως νέα γυναίκα, αλλά και τους γονείς της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, τόνισε πως οι γονείς της σίγουρα δεν θα θέλουν να θυμούνται τι έκανε η ίδια στην εφηβεία της.

«Φαντάζομαι πως η μητέρα και ο πατέρας μου δεν θα θέλουν να θυμούνται πράγματα από την εφηβική μου ηλικία. Γενικώς, δεν ήμουν ένα παιδί με δύσκολη εφηβεία, αλλά ήμουν ένα παιδί, που όλο και κάτι έκανα, όχι όμως αγριευτικά πράγματα, μέχρι την προεφηβεία», δήλωσε.

«Εκεί στην εφηβεία και λίγο μετά -τώρα δεν θα τα πω όμως γιατί η μάνα μου βλέπει και θα γυρίσω και θα την βρω με εγκεφαλικό- έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα το παιδί μου να τις κάνει», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq908gjbc369)

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που έκανε στα 18 της και μέχρι σήμερα, δεν είχε αποκαλύψει στους γονείς της. «Έχουμε πάει μεγάλη παρέα, Θεσσαλονίκη-Κασσάνδρα, όλο το αντίθετο ρεύμα με το αυτοκίνητο. Έτσι, για πλάκα. Ήμασταν γύρω στα 18 και μας φαινόταν πάρα πολύ αστείο. Μυαλό μηδέν», τόνισε.

«Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να πέσω να πεθάνω μόνη μου εδώ που κάθομαι», είπε χιουμοριστικά, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στα τατουάζ που έχει κάνει και την αντίδραση του πατέρα της.

«Τατουάζ έχω κάνει πολλά κι είχε πλάκα, όταν είδε το πρώτο ο μπαμπάς μου. Μου είπε "αυτό βγαίνει;" και του απάντησα "με λέιζερ". "Άρα δεν βγαίνει" μου είπε», περιέγραψε η ηθοποιός γελώντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης