Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται πλέον εκτός Survivor All Star και ο Χρήστος Δάντης έχει πάρει θέση για όσα ειπώθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης 31 Ιανουαρίου.
Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη που είπε ότι είδε την παίκτρια και την Κατερίνα Δαλάκα να έχουν κινητό, κάτι που απαγορεύεται ρητά από την παραγωγή.
Μετά από όλα όσα έγιναν, το όνομα του Χρήστου Δάντη έχει έρθει στο προσκήνιο και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν μίλησε εκείνος στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να αποδειχθεί πως λέει την αλήθεια.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq74ueiulk95)
Ο τραγουδιστής, ο οποίος στηρίζει τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έκανε μία ανάρτηση για όσα συνέβησαν, Μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία της 23χρονης και έγραψε:
«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε».
Δείτε την ανάρτηση Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν μετά την προβολή του τρέιλερ, που δείχνει τον Νίκο Μπάρτζη να κατηγορεί τη σύντροφό του, ο Χρήστος Δάντης είχε πει: «Ναι, το είδα το τρέιλερ. Με βάση ένα τρέιλερ δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.