Ο Νίκος Μπάρτζης κατονόμασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, για παραβίαση κανόνων με τη χρήση, μεταξύ άλλων, κινητού τηλεφώνου και η παραγωγή διασταύρωσε και επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του.
Ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος στηρίζει τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έκανε μία ανάρτηση για όσα συνέβησαν, Μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία της 23χρονης και έγραψε:
«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε».
Δείτε την ανάρτηση
Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν μετά την προβολή του τρέιλερ, που δείχνει τον Νίκο Μπάρτζη να κατηγορεί τη σύντροφό του, ο Χρήστος Δάντης είχε πει: «Ναι, το είδα το τρέιλερ. Με βάση ένα τρέιλερ δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.