Η Καρολίνα Καλύβα, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star εν μέσω «σκανδάλου» και επέστρεψε στην Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής.
Η σχέση και η οικειότητα που ανέπτυξε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ενώ ήταν ζευγάρι με τον Μπο συζητήθηκε περισσότερο από τις επιδόσεις της στο παιχνίδι. Στην επιστροφή της δεν έκανε καμία δήλωση, απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση.
Το Σάββατο το απόγευμα όμως, έκανε την πρώτη της ανάρτηση με μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και ποζάρει με το ηλιοβασίλεμα στο φόντο και μαγιό λέγοντας: «οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.