Δημήτρης Σκουλός: «Δεν με νοιάζει αν η Βίκυ Καγιά έχει δει το My Style Rocks»
Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του φωτογράφου
O Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου ρωτήθηκε για την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», για τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί μαζί της.
Όσον αφορά στα unfollow που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά στο Instagram στις Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σοφία Χατζηπαντελή, ο φωτογράφος σχολίασε: «Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να με ξανακάνει follow back. Πού να ξέρω; Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Μήπως θα ‘πρεπε να είναι ερώτηση προς την Καγιά και όχι προς εμένα;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq2v9mlt1b89)
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η Βίκυ Καγιά έχει δει το «My Style Rocks» και ποια θεωρεί πως μπορεί να είναι η γνώμη της για το παιχνίδι μόδας: «Μπορεί να το ‘χει δει, μπορεί και όχι. Δεν το ‘χω σκεφτεί, δεν το περιμένω και πραγματικά δεν με νοιάζει» απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός.
Μιλώντας για το τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας και τις δυσκολίες του: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν τα κορίτσια, να βγάλεις 5 outfit σε 5 μέρες; Έχουν έντονη προσωπικότητα και γνώσεις μόδας. Δε νομίζω ότι τις έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής