Η ηθοποιός έχασε τον σύντροφό της στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου και ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε στην εκπομπή «Buongiorno» την Τρίτη 17 Μαρτίου πως δεν έχει μιλήσει μαζί της έκτοτε.
Ο ηθοποιός δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που πέθανε ο σύντροφός της, γιατί δεν είναι εύκολη η επικοινωνία».
Δείτε το βίντεο
Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος, όπως ονομαζόταν ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, άφησε την τελευταία του πνοή, όπως έγινε γνωστό στις 31 Ιανουαρίου, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα της ζωής του. Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου 27 χρόνια.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.