Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της, στιγμές από την αποθεραπεία της, πάνω από 1 χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο και περνά αισιόδοξα μηνύματα στο διαδικτυακό κοινό της, δείχνοντας ότι τίποτα δεν τη σταματά από το να έχει μία φυσιολογική ζωή.
Δεν είναι επίσης λίγες οι αναρτήσεις που κάνει, σχετικά με τις πολλαπλές θεραπείες που ακολουθεί, για να αντιμετωπίσει τα εγκαύματά της.
Στην τελευταία της δημοσίευσε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών της, στις οποίες φορά το μαγιό της και χαλαρώνει σε κάποια ιαματικά λουτρά.
Σε μερικά από τα στιγμιότυπα, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, ενώ σε άλλα απολαμβάνει τη θέα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Σαν πηγή καθαρού νερού, η ειρήνη του Θεού στις καρδιές μας φέρνει καθαρισμό και ανανέωση στο μυαλό και το σώμα μας»
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.