Σάια ΛαΜπεφ: Σε ρόλο... αρχαίας Ελληνίδας - Πάνω σε χρυσά ψηλοτάκουνα και με αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα

Σάια ΛαΜπεφ: Σε ρόλο... αρχαίας Ελληνίδας - Πάνω σε χρυσά ψηλοτάκουνα και με αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα

Παραμορφωμένος και εντελώς αγνώριστος για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας - Δείτε φωτογραφίες

Shia_LaBeouf
Παραμορφωμένος και εντελώς αγνώριστος απαθανατίστηκε ο Σάια ΛαΜπεφ, στους δρόμους της Ατλάντα. Κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός που αγαπήθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στα «Transformers» θα μεταμορφωνόταν σε αρχαία Ελληνίδα.

Ο 36χρονος ηθοποιός, που συχνά - πυκνά προκαλεί, με τις εντυπωσιακές και ιδιαίτερες εμφανίσεις του, ποίκιλα σχόλια, εθεάθη πάνω σε χρυσά ψηλοτάκουνα να περπατά ανέμελος στην άσφαλτο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.
Με ένα λευκό φόρεμα που μεταφέρει νοερά τους θεατές των εικόνων στην αρχαία Ελλάδα και με χρυσά κοσμήματα τοποθετημένα στα χέρια, στον λαιμό, στη μέση και το κεφάλι, ο ΛαΜπέφ, δεν θύμισε σε τίποτα την άλλοτε γοητευτική φύση του. Κρατώντας επίσης ένα χρυσό τσαντάκι και έχοντας βαμμένα μαύρα τα νύχια του, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους και οι εικόνες του, δεν άργησαν να «σαρώσουν» το διαδίκτυο και να αγγίξουν κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το πρόσωπό του, ως μέρος της μεταμόρφωσης, παραμορφώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, αλλοιώθηκε με τη χρήση καλλυντικών και μακιγιάζ. Τα φρύδια του εξαφανίστηκαν, ενώ στα μάτια του τοποθετήθηκαν ψεύτικες βλεφαρίδες. Κάτω από το χρυσό του στέμμα, μερικές τρέσες ενίσχυσαν το τριχωτό της κεφαλής του, δημιουργώντας συνολικά ένα αποτέλεσμα που θύμισε σε πολλούς, drag queen.

Εντύπωση δε προκαλεί και το αποκαλυπτικό σκίσιμο του φορέματος, που άφησε εκτεθειμένα στη θέα του κοινού του, τα επιμελώς αποτριχωμένα πόδια του.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο του ηθοποιού στην ταινία. Οι μοναδικές πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί είναι ότι το φιλμ είναι επιστημονικής φαντασίας και ακολουθεί τη ζωή ενός αρχιτέκτονα, ο οποίος ξεκινά το «ταξίδι» του, για να ξαναχτίσει τη Νέα Υόρκη, μετά από μια καταστροφή.

Το «Megalopolis» έχει χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τον σκηνοθέτη και εκτός του Λαμπέφ πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν επίσης οι Άνταμ Ντράιβερ Adam Driver, Φόρεστ Γουίτακερ, Λώρενς Φίσμπερν, Τζον Βόιτ, Ντάστιν Χόφμαν και Όμπρεϊ Πλάζα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι κρύβεται πίσω απ' την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Τρία στοιχεία «έκαψαν» τους 7 στην Πάτρα - Ο ρόλος του γιου του «Στέλιου» της «17Ν»

Η Λόπεζ έπαθε μετατραυματικό στρες 20 χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αφλεκ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης