Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ και δεν με απασχολεί

Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ και δεν με απασχολεί

«Δεν με στενοχωρεί και δεν με πληγώνει τίποτα από αυτά που γράφονται, ο καθένας κάνει τη δουλειά του» συμπλήρωσε

kaya__5_
Η Βίκυ Καγιά μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, μιας και πολλά είναι εκείνα που γράφονται το τελευταίο διάστημα, για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του μοντέλου και παρουσιάστριας, ενώ την ίδια ώρα γίνεται λόγος και για αντικατάστασή της, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Shopping Star» από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσον αφορά στα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν η Βίκυ Καγιά επισήμανε: «Δεν ξέρω τι γράφεται και δεν με απασχολεί τι γράφεται».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwsbulgrxk1)


Το μοντέλο μίλησε επίσης για το GNTM αποκαλύπτοντας πως ακόμα δεν έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με το κανάλι, διότι αυτά συμβαίνουν μετά τον Απρίλιο: «Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το GNTM. Οι συζητήσεις γίνονται πάντα μετά τον Απρίλιο. Γιατί βιάζεστε; Κάθε χρόνο τον Απρίλιο συζητάμε. Ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει καλοκαίρι ποτέ του, δικαιούται ένα καλοκαίρι, δεν ξέρω γιατί αυτό ξαφνικά σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά μου, τη ζωή μου και την καριέρα μου. Δεν με στενοχωρεί και δεν με πληγώνει τίποτα από αυτά που γράφονται, ο καθένας κάνει τη δουλειά του, να την κάνει όπως την ξέρει και αγαπάει» είπε.

Όσον αφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Δεν έχω δει ακόμα το My Style Rocks. Καλά έκανε ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πήγαν εκεί. Ο καθένας κάνει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την καριέρα του. Mε τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω αλλά δεν μιλάγαμε και ποτέ, είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση… Μικρά παιδιά 25 χρονών… ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Τα νέα παιδιά διαχειρίζονται τα social media με διαφορετικό τρόπο από εμάς τους μεγαλύτερους».



Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι αποφασισμένη, θα σε σκοτώσω» - Τα τελευταία λόγια της 47χρονης στο λογιστή

Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή - Αρνητικά κατέθεσε για την ευρωβουλευτή ο Παντσέρι

Έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Γλυφάδα - Σύζυγος γνωστού μοντέλου ο ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης