Η Λένα Δροσάκη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τη φωτογραφία που τη δείχνει χέρι-χέρι, έξω από το δικαστήριο με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», η Λένα Δροσάκη δήλωσε πως η εικόνα αυτή πρέπει να υπενθυμίζει στον κόσμο πως πρέπει να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppa3z8azezt)
«Η άφιξη των τριών μας ήταν πράγματι μια εικόνα που κι εγώ όταν την είδα, είπα ότι θα ήθελα οι άνθρωποι να είμαστε μια γροθιά, ο ένας δίπλα στον άλλο, σε κάθε δύσκολη στιγμή», ανέφερε.
Όσο για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Η απολογία ανά τους αιώνες είναι ένα ιερό συμβάν και θα το σεβαστούμε όλοι μας». Τέλος, δήλωσε: «Φαντάζομαι πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε λύτρωση».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.