Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα Σάβατο 7 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και προχώρησε σε μία σχετική ανάρτηση, περνώντας παράλληλα, το μήνυμά της.
Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της σε μία παραλία. Φορώντας μία ολόσωμη σαλοπέτα, το σκουφί της και μαύρα γυαλιά ηλίου, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή.
Όπως σε πολλές από τις αναρτήσεις της, έτσι και σε αυτήν θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για τις αισιόδοξες μέρες.
Αναλυτικά, έγραψε στη λεζάντα: «Τόσα πολλά να νιώσω.. Τόσα πολλά να κατακτήσω! "Πρέπει να παλέψεις μερικές άσχημες μέρες, για να κερδίσεις τις καλύτερες μέρες της ζωής σου"».
Οι φωτογραφίες και το μήνυμά της απέσπασαν εκατοντάδες likes από τα πρώτα λεπτά της κοινοποίησής τους.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη