Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω δει ποτέ Survivor, με ενοχλεί»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω δει ποτέ Survivor, με ενοχλεί»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τα προγράμματα που θα ήθελε να δει και αναφέρθηκε επίσης, στο Survivor

viki_hatzivasiliou__1_
H Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κι αποκάλυψε τι θα ήθελε να αλλάξει στην τηλεόραση.

«Δεν θα ήθελα να ξανακάνω το Πακέτο. Έκλεισε αυτός ο κύκλος, έκλεισε με απόλυτη επιτυχία. Θα ήθελα να μπω στη νέα εποχή αν θα ξανακάνω τηλεόραση, να κάνω νέα πράγματα. Νιώθω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να βρει λύσεις για δικά του θέματα. Χρειάζονται λύσεις, κάπου χάθηκαν οι ζωές των ανθρώπων. Ο κόσμος χρειάζεται βοήθεια να ξαναβρεί τη δύναμη μέσα του, τα πραγματικά του θέλω», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpf5sellpn61)

Όπως είπε στη συνέχεια, αν και πρόσφατα είχε δηλώσει πως «ο κύκλος της τηλεόρασης έχει κλείσει για εκείνη», τελικά θα ήθελε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι καινούριο που να έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτό που κάνω δηλαδή μέσα από τα βιβλία μου και τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης, να το κάνω και πιο δημόσια», δήλωσε.

Αναφορικά με το Survivor και το αν το έχει παρακολουθήσει ποτέ, απάντησε: «Αγαπώ πολύ τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά, δεν έχω δει ποτέ Survivor. Με ενοχλεί ότι υπάρχει κλειδαρότρυπα και άτυχες στιγμές ψυχολογικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Γιατί θα πρέπει να κάνω focus στο αρνητικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpf64i8idqnd)

Τέλος, μίλησε για την οικογένειά της, η οποία όπως είπε, είναι η προτεραιότητά της. «Η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι πιο πολύ μαμά», είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη για sex trafficking - Μία... πίτσα και η κόντρα με την Τούνμπεργκ οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του


Βίντεο: Πώς ο αστυνομικός έσωσε το βρέφος με ΚΑΡΠΑ - «Κοίτα τα ματάκια του, ξύπνησε», φώναξε στη μητέρα


Ο Μιχάλης Λιάπης άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης