Ο Δημήτρης Σχοινάς έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και όπως είναι φυσικό, οι γονείς του, Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή δεν έλειψαν από το πλευρό του.
Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν φυσικά, την οικογένεια και οι τρεις τους έκαναν δηλώσεις σχετικά με την χρονιά που φτάνει προς το τέλος της.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ηappy Day», ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε αρχικά: «Το 2022 ήταν... κουκουρούκου! Με στεναχώρησαν οι βλακείες που έγιναν και βγήκαμε στα κανάλια, χωρίς να υπάρχει λόγος».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpe2huerq6gh)
Συμπλήρωσε μάλιστα, για τη νέα χρονιά: «Για το 2023, εύχομαι ειρήνη. Νομίζω ότι αυτή τη χρονιά, την χρειαζόμαστε πιο πολύ από όλες τις άλλες. Να αγαπάμε τον άλλο περισσότερο και να είμαστε λιγότερο αυστηροί με τους άλλους».
Η Καίτη Γαρμπή με τη σειρά της δήλωσε στην κάμερα: «Βρεθήκαμε στο τηλεοπτικό προσκήνιο και για καλό, αλλά και για κακό σκοπό. Το κακό δεν το επιδιώξαμε εμείς, άλλοι το ξεκίνησαν και άλλοι το έκαναν. Όμως, τέλος καλό, όλα καλά, είμαστε μια χαρά».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ